5 Αυγ 2011

Ολυμπιακός-Γουέστ Μπρομ 2-2 : Ποιότης υπαρκτή μεν, ενίσχυση απαραίτητη δε...


Ο Ολυμπιακός της σεζόν που μας πέρασε εμφανίστηκε στο πρώτο - έστω ανεπίσημο ματς - της σεζόν στο στάδιο Καραϊσκάκη, με πίεση ψηλά, τρέξιμο και γκολ στο πρώτο ημίχρονο και προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο. Με κορυφαίους τους Κέβιν Μιραλάς (MVP του αγώνα) και Νταβίδ Φουστέρ (σκόρερ και των δύο γκολ) ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Γουέστ Μπρομ και σαν πρώτη εικόνα ενώπιον 15.000 και πλέον οπαδών έδωσε αφ'ενός υπόσχεση οτι και πάλι θα πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα, υπενθύμισε προς πάντες, αφ'ετέρου, οτι χρειάζεται ενίσχυση.

Ο αγώνας
Θα αποτελούσε έκπληξη αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε άλλαζε το 4-4-1-1, το οποίο επέλεξε. Στο γήπεδο εμφανίστηκαν οι 10 που ολοκλήρωσαν την περυσινή χρονιά, με μοναδική αλλαγή στην ομάδα τον τερματοφύλακα, αφού εκεί αγωνίζεται πλέον ο Φράνκο Κοστάντσο που ξεκίνησε τον αγώνα. Την άμυνα συμπλήρωναν οι Γιάννης Μανιάτης, Όλοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χοσέ Χολέμπας. Οι Φρανσουά Μοδέστο και Αριέλ Ιμπαγάσα ξεκίνησαν στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Νταβίδ Φουστέρ σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, τους Κέβιν Μιραλάς και Αλμπέρ Ριέρα στα άκρα και τον Ραφίκ Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ρόι Χόντσον επέλεξε ένα κλασικό "Αγγλικό" 4-4-2 για αρχή για την Γουέστ Μπρομ με τους Ντάνιελς, Τζόουντς, Σόρεϊ, Μακ Άλει, Ντόσον, Χάρα, Ντόρανς, Κόξ, Τόμας, Φόρτσουν και Σάρνερ. Στον πάγκο από πλευράς Ολυμπιακού έμειναν οι Δασκαλάκης, Πάντελιτς, Γκρμπιτς, Παπάζογλου, Φετφατζίδης, Κάταϊ, Μαρκάνο, Ουρτάδο και Τοροσίδης ενώ για τη Γουέστ Μπρομ οι Κιελι, Θορν, Μίλερ, Μάτοκ, Ιμπάνιεθ, Γουντ και Ρουφ.

Με το "καλημέρα" στον αγώνα, ο Θρύλος θυμήθηκε τα... περυσινά : Με το ρολόϊ να δείχνει μόλις το 2ο λεπτό, ο Αριέλ Ιμπαγάσα εκτέλεσε ένα κόρνερ στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Αποδέκτης της μπάλας ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος κέρδισε και μια κόντρα απ'τον Ντόσον σούταρε με το αριστερό μέσα από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Ντάνιελς, ξεσηκώνοντας το Καραϊσκάκη! Τα πανηγύρια κράτησαν μόλις ένα δίλεπτο όμως : Η Γουέστ Μπρομ κέρδισε φάουλ λίγο έξω απ'την περιοχή. Ο Ντόρανς εκτέλεσε το φάουλ, ο Κοστάντσο που δεν είχε καλή θέση έδειξε να αιφνιδιάζεται και είδε τελικώς τη μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του για να γίνει έτσι το 1-1 μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Αργεντινός τέσσερα λεπτά αργότερα είχε μια καλή απόκρουση όταν ο σκόρερ, Ντόρανς, έπιασε ένα δυνατό συρτό σουτ με τον Κοστάντσο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός όμως είχε κέφια στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου και ανέκτησε τα ηνία του ρυθμού του ματς. Με τους Ιμπαγάσα και Μοδέστο να κερδίζουν το κέντρο, τους Τζεμπούρ και Μιραλάς να βοηθούν στην πίεση ψηλά και τον Μιραλάς να δείχνει κεφάτος, ο Θρύλος άρχισε να πιέζει τους Άγγλους. Στο 10ο λεπτό είχαμε μια καλή στιγμή όταν ο Μιραλάς σε θέση έξω αριστερά έδωσε μια πάσα στον Τζεμπούρ, με τον Αλγερινό να σουτάρει και να στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 13' είχαμε άλλη μια καλή στιγμή όταν σε μια κομπίνα που επιχειρήθηκε σε στημένο, ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε συρτά ένα κόρνερ από τα αριστερά, ο Ριέρα βγήκε μόνος στην περιοχή, επιχείρησε κάτι σαν σουτ αλλά δε βρήκε "γεμάτα" τη μπάλα με την άμυνα της Γουέστ Μπρομ να απομακρύνει.

Ο Μιραλάς από την άλλη, συνέχιζε να σολάρει και από τα πόδια του ξεκίνησε το 2ο μας γκολ : Στο 17ο λεπτό ο Βέλγος έκανε μια ατομική προσπάθεια, έπιασε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Ντόρανς να διώχνει. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Φουστέρ που έγινε κάτοχος της μπάλας ανατράπηκε από τον ΜακΆλεϊ και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, με τον Ισπανό να αναλαμβάνει ο ίδιος την εκτέλεση και να σκοράρει για 2η φορά γράφοντας το 2-1. Αμέσως μετά ο Ολυμπιακός είχε και πάλι, νέα ευκαιρία να σκοράρει όταν ο Μιραλάς και πάλι επιχείρησε νέο σουτ, με τον τερματοφύλακα των Άγγλων να αποκρούει και να αποσοβεί το 3-1. Το καταιγιστικό ξέσπασμα του Ολυμπιακού έκλεισε στο 20ό λεπτό, όταν ο Ιμπαγάσα και πάλι πέρασε μια μπαλιά μέσα στην περιοχή στον Τζεμπούρ, ο οποίος έπιασε μια κεφαλιά με τον Τόμας αρχικά και το δοκάρι στη συνέχεια να στερούν απ'τον Αλγερινό ένα γκολ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Χολέμπας προσπάθησε με αριστερό τακουνάκι να στείλει τη μπάλα προς την εστία, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ.

Ο Ολυμπιακός ήταν αναμφισβήτητα το αφεντικό στο πρώτο ημίχρονο... Στο 31ο λεπτό ο Ριέρα έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μιραλάς δοκίμασε να πιάσει ένα θεαματικό σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα πολύ άουτ. Άουτ κατέληξε αμέσως μετά και ένα σουτ του Φουστέρ που έγινε κάτοχος της μπάλας ύστερα από σουτ του Μανιάτη πάνω στον Χολέμπας. Ο Γερμανός στο 37' δοκίμασε κι αυτος το πόδι του στέλνοντας τη μπάλα άουτ και το κρεσέντο του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε στο 39' με μια ωραία κάθετη μπαλιά του Τζεμπούρ στον Φουστέρ, με τον Ισπανό όμως να ανοίγει τη μπάλα περισσότερο απ'ότι έπρεπε και να χάνει την ευκαιρία. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με εντυπωσιακά στατιστικά, με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει 17 τελικές προσπάθειες, να έχει κερδίσει 10 κόρνερ και να έχει κατοχή 67% - 33%!

Δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να μην προχωράει σε κάποια αλλαγή μεν, να συλλαμβάνεται κοιμώμενος δε και να ισοφαρίζεται με γκολ απ'τα αποδυτήρια : Στο 47ο λεπτό ο Τόμας πήρε τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ελίχθηκε, απέφυγε μάλλον εύκολα το μαρκάρισμα του Μέλμπεργκ και με ένα σουτ με το δεξί έγραψε  το 2-2 αφού ο Κοστάντσο συνελήφθη κοιμώμενος ξανά. Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 3-2 αμέσως μετά, όταν στο 49' ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, ο Μιραλάς βγήκε στην πλάτη της άμυνα και έκανε ένα πλασέ με το δεξί, με τον Ντάνιελς όμως να καθαρίζει τη φάση μπλοκάροντας σταθερά τη μπάλα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε από εκείνο το σημείο και μετά, αφού και η Γουέστ Μπρομ έδειξε να προσέχει περισσότερο τα μετόπισθεν, παρά να προσπαθήσει να κυνηγήσει τη νίκη, περιορίζοντας έτσι τους χώρους για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πάντως έφτασε στο γκολ στο 60ο λεπτό με τον Μανιάτη, ένα γκολ που όμως ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής υπέδειξε τον Κέβιν Μιραλάς στο ξεκίνημα της φάσης. Νωρίτερα (54') ο Τζεμπούρ έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Φουστέρ που έκανε κάθετη στον Ριέρα ο οποίος ανατράπηκε αλλά ο διαιτητής Κουτσαύτηςτου έδωσε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Το γκολ λίγο έλειψε να το πετύχει η Αγγλική ομάδα πάντως αμέσως μετά (61') όταν ο Ντοράνς έφτασε σε θέση βολής, έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά ευτυχώς έστειλε τη μπάλα άουτ. Το κλασικό "ξεφούσκωμα" άρχισε να κάνει την εμφάνιση του και ο Βαλβέρδε στο 65' έκανε τις πρώτες του αλλαγές : Έξω οι Μανιάτης, Ριέρα, Παπαδόπουλος και Μιραλάς, μέσα οι Τοροσίδης, Γκρμπιτς, Μαρκάνο και Φετφατζίδης.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα σουτ στο 71' με τον Φουστέρ που κατέληξε άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φετφατζίδη (72'). Λίγα λεπτά αργότερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε δύο ακόμα αλλαγές, με τον Πάντελιτς να παίρνει τη θέση του Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης και ο Κατάι του Φουστέρ. Το ματς έκλεισε με μια καλή απόκρουση του Κοστάντσο, ο οποίος απέκρουσε το δυνατό σουτ του Τόμας ο οποίος λίγο πριν είχε "χορέψει" τον Τοροσίδη. Τελικό σκορ, Ολυμπιακός - Γουέστ Μπρομ 2-2 και ακολουθεί η Κατάνια την Κυριακή...

Δηλώσεις
Ερνέστο Βαλβέρδε : "Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αλλά το δυστύχημα είναι ότι δεν καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια με προβάδισμα μεγαλύτερο των δύο τερμάτων. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Στην συνέχεια και λόγω της ζέστης έπεφτε η απόδοσή μας. Οι αντίπαλοί μας είχαν κλειστεί πίσω, ήμασταν οι κυρίαρχοι στο γήπεδο και γι' αυτό προηγηθήκαμε με 2-1 στην ανάπαυλα. Στην συνέχεια ισοφάρισαν, κλείστηκαν πίσω, έπεσε ο ρυθμός, πέρασε η ώρα και έληξε το ματς ισόπαλο. Οι αντίπαλοί μας θα ξεκινήσουν πολύ πιο νωρίς το πρωτάθλημα τους και είναι φυσιολογικό να είναι πιο έτοιμοι από εμάς. Το βάρος το είχαμε εμείς γιατί εμείς προσπαθούσαμε να παίξουμε. Οι αντίπαλοι έπαιζαν μόνο άμυναΣτο δεύτερο ημίχρονο, οι αντίπαλοί μας ισοφάρισαν γρήγορα και δεν καταφέραμε να πιάσουμε τον ρυθμό που θα θέλαμε. Σε σχέση με πέρσι η ομάδα είχε ένα πρόσωπο στην ενδεκάδα και αυτό ήταν στη θέση του τερματοφύλακα και αυτό για εμάς είναι μια επιτυχία. Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα. Δεν σημαίνει κάτι που ο Ριέρα έπαιξε δεξιά, άλλωστε και ο Μιραλάς χρησιμοποιείται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης ανάλογα με της ανάγκες του αγώνα. Δεν μου αρέσει να συζητώ αυτά με τους εκπροσώπους του Τύπου γιατί αν πω ότι σε κάποια θέση θέλουμε ενίσχυση αυτομάτως ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε εκεί θα νιώθει ανασφάλεια και ίσως ψάξει ομάδα για να φύγει. Δουλεύω με αυτούς που έχω. Δεν είναι καλό να μιλάμε συνέχεια για μεταγραφές, καθώς έτσι δεν μπορούμε να είμαστε κατάλληλα συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Με προβληματίζει το γεγονός ότι θέλουμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και ότι δεδομένου της εποχής είμαστε ακόμα λίγο αργοί και πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο για να γίνουμε πιο γρήγοροι. Το ματς με την Κατάνια θα είναι ένα ματς με διαφορετικά πρόσωπα, αφού θα κάνω πολλές αλλαγές. Πρέπει να παίξουν και να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες. Πάντως η φιλοσοφία και το στυλ παιχνιδιού θα είναι το ίδιο. Το μόνο που πρέπει να έχουμε είναι περισσότερο ηλεκτρισμό, περισσότερη ένταση στο παιχνίδι μας".

Ρόι Χόντσον : "Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυσκολίες στο αμυντικό κομμάτι, αλλά στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από τους παίκτες που είχα στη διάθεση για αυτό το παιχνίδι, γιατί αρκετοί από τους βασικούς έμειναν στην Αγγλία. Υπάρχει διαφορά στην προετοιμασία, γιατί είμαστε σε πιο προχωρημένο στάδιο από τον Ολυμπιακό. Σήμερα είχα την ευκαιρία να δω τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά. Ήξερα τον Μέλμπεργκ και Ριέρα, αλλά σήμερα ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία να τους παρατηρήσω από κοντά. Ο Ριέρα είναι καλό παιδί και καλός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Στο επιθετικό κομμάτι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός κι είναι φυσιολογικό να παρουσιάζει αδυναμίες στην άμυνα.Το πρωτάθλημα το πήρε με 13 βαθμούς διαφορά, άρα στην Ελλάδα δεν θα έχει πρόβλημα. Είναι χαρά για όλες τις ομάδες να έρχονται να παίξουν σε αυτό το γήπεδο".

Μάρκο Πάντελιτς : "Αυτό το παιχνίδι ήταν στη μέση της προετοιμασίας. Τώρα παίζουμε πιο σοβαρά και αντιμετωπίζουμε πιο σοβαρούς αντίπαλους. Πλέον πρέπει να ψάχνουμε και τα αποτελέσματα, έτσι ώστε να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα. Πράγματι ήταν το πιο ισορροπημένο παιχνίδι μας. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά δεν καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο. Στο τέλος ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε. Για το φιλικό με την Κατάνια, θα δούμε. Η Κατάνια παίζει άλλο ποδόσφαιρο και αυτό που γίνεται είναι πολύ καλό γιατί βλέπουμε και άλλα στυλ παιχνιδιού. Αυτό  που πρέπει, όμως, είναι να αλλάζουμε εμείς τα αποτελέσματα και να κερδίζουμε".

Κέβιν Μιραλάς : "Μας λείπει ο ρυθμός. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια μέχρι στιγμής, αλλά είναι λογικό να μην έχουμε ρυθμό, καθώς απομένουν τρεις εβδομάδες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι περίοδος προσαρμογής για μας, αλλά το σημαντικό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες. Δεν μας ενδιαφέρουν, όμως, καθόλου τα αποτελέσματα. Θέλω να πετύχω περισσότερα γκολ από πέρσι και στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα και να κάνουμε καλά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέλει κι ο σύλλογος κι ο κόσμος".

Ραφίκ Τζεμπούρ : "Είναι καλό να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως η Γουέστ Μπρομ, αλλά μην ξεχνάτε ότι  είναι φιλικοί αγώνες, όπου μπορεί να κερδίσεις, μπορείς και να χάσεις. Πρέπει να είμαστε εμείς κατάλληλα προετοιμασμένοι για όλα. Έχουμε παίξει με Γερμανική ομάδα, τώρα με Αγγλική, είναι μια εμπειρία να αντιμετωπίσουμε και μία Ιταλική ομάδα".

Υστερόγραφα
Υ.Γ. 1 : Άλλο ένα ματς που ο Ολυμπιακός παρουσίασε το γνωστό, "διπλό" του πρόσωπο, όπου στο ένα ημίχρονο εμφανίστηκε πολύ καλός και στο άλλο έδειξε να μην έχει φρεσκάδα. Στην παρούσα φάση δικαιολογείται, καθώς βρισκόμαστε στην προετοιμασία ακόμα, αλλά αποτελεί όπως και να το κάνουμε "θέμα" που κουβαλάει η ομάδα από πέρυσι. Και θα εξακολουθεί να κουβαλάει αφού αυτός είναι ο τρόπος που παίζει ο Βαλβέρδε.

Υ.Γ. 2 : Το θετικό συμπέρασμα από το χθεσινό φιλικό είναι πως ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο άθλιος όπως τον παρουσίασε μερίδα του τύπου μετά το 4-5 από την Χέρενφεεν. Είναι φανερό οτι αυτή, η ίδια περυσινή ομάδα όπως παρατάχθηκε σήμερα (με μόνη αλλαγή τον Κοστάντσο) είναι το πρώτο φαβορί (και ας λέει ο Μαρινάκης ότι θέλει) για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα έχει ποιότητα μεν, αλλά δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει αν δεν ενισχυθεί ΣΟΒΑΡΑ στη θέση του αμυντικού χαφ.

Υ.Γ. 3 : Το παιχνίδι που προτιμάει ο Βαλβέρδε, με την πίεση ψηλά, είναι αναμφισβήτητα ελκυστικό. Το γεγονός όμως οτι δεν έχει διάρκεια - και είναι λογικό - λόγω αντοχών, το καθιστά μάλλον απαγορευτικό για δύσκολους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Οι ομάδες από Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία (και Γαλλία) το τρώνε... όλο το φαΐ τους και παίρνουν όλη τη σουπερμαντολίνη τους και αν εμφανιστείς "ψόφιος" απ'το 60', τα πράγματα ζορίζουν...

Υ.Γ. 4 : 5ο σερί φιλικό ματς που ο Ολυμπιακός δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη. Λίγη σημασία έχει, αφ'ενός γιατί είναι φιλικό, αφ'ετέρου γιατί και στις δύο προηγούμενες χρονιές με Βαλβέρδε δεν κάναμε ακριβώς και θραύση στα φιλικά. Αλλά είπαμε : Ας παίρνουν άλλοι το πρωτάθλημα προετοιμασίας. Εμείς θα περιμένουμε όπως πάντα, το Μάϊο...

Υ.Γ. 5 : Ο Κοστάντσο δεν δείχνει να εμπνέει εμπιστοσύνη όχι στην άμυνα του, αλλά ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Πρέπει να συνέλθει και να σοβαρευτεί γρήγορα ο Αργεντινός, γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Ήδη οι περυσινές "Παρντιές" μας έκαναν να αρχίσουμε τα υπογλώσσια, μη προχωρήσουμε σε πιο βαριά φέτος... Είναι καλός κάτω απ'τα δοκάρια του, έχει ελαστικότητα, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να'ναι ΑΦΕΝΤΙΚΟ της περιοχής του.

Υ.Γ. 6 : Ασχέτως του τι λέει ο Βαλβέρδε, η μετατόπιση του Ριέρα δεξιά είναι μια πρόβα για το αν μπορεί να χωρέσει στην εντεκάδα ο Ισπανός μέσος με τον Φραν Γέστε. Η συνεργασία του πάντως σήμερα με τον Μανιάτη ήταν προβληματική και κινήθηκαν σε ρηχά νερά και οι δύο.

Υ.Γ. 7 : Το θέμα των μεταγραφών πρέπει να τελειώνει σύντομα γιατί ο χρόνος περνάει και περνάει εις βάρος μας. Δεν ψάχνουμε παίκτη σε θέση που έχουμε λύσεις, αλλά παίκτη σε θέση που δεν υπάρχει κανείς.

Υ.Γ. 8 : Για το θέμα των τηλεοπτικών τα είχαμε πεί και στο παρελθόν και πιο πρόσφατα στο προηγούμενο άρθρο. Είχαμε πεί οτι πολύ δύσκολα θα χάλαγε η αρχική συμφωνία μεταξύ Μαρινάκη-Nova, παρά τις διαμαρτυρίες για τις αναμεταδόσεις στα φιλικά της ομάδας. Ο Μαρινάκης είχε συμφωνήσει πως αν η πρόταση θα ήταν συμφέρουσα, ο Ολυμπιακός θα συμφωνήσει να μπεί στην κεντρική διαχείριση. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η Nova έπαιζε χωρίς αντίπαλο στο θέμα της διεκδίκησης των δικαιωμάτων, αφού η πρόταση του ΑΝΤ1 ποτέ δεν έγινε επίσημη. Η συμφωνία θα είναι τριετούς διάρκειας και ο Ολυμπιακός θα καρπωθεί ένα ποσό περίπου 18.000.000 για την τριετία (περίπου 6 εκ. ευρώ το χρόνο).

Υ.Γ. 9 : Με 6 εκ. συν λοιπόν στο ταμείο για φέτος απ'τα τηλεοπτικά και άλλα 2 εκ. απ'τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, δεν δικαιολογείται για την καταραμένη θέση του αμυντικού χαφ να παζαρεύουμε ακόμη τους κάθε λογής Σάντσες και Τισόνε. Πάρτε έναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αμυντικό χαφ να τελειώνουμε με αυτή την κατάρα.

Υ.Γ. 10 : Κάτι τρέχει με τον Τζεμπούρ και το timing του θέματος δεν είναι καθόλου καλό. Ας ελπίσουμε να έχουν γνώση οι φύλακες.

Υ.Γ. 11 : Κλείνω με μια "κακία" : Είπε ο Ερνέστο "Δεν μου αρέσει να συζητώ αυτά με τους εκπροσώπους του Τύπου γιατί αν πω ότι σε κάποια θέση θέλουμε ενίσχυση αυτομάτως ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε εκεί θα νιώθει ανασφάλεια και ίσως ψάξει ομάδα για να φύγει"... Ε και τι φοβάσαι ρε Ερνέστο; Μη βρεί ομάδα ο Ουρτάδο και φύγει;