13 Αυγ 2011

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 0-0 : Απογοήτευση...


Κακός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Ολυμπιακός σε καμμιά περίπτωση δεν έπεισε οτι άξιζε την νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στον φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα στο στάδιο των Ζωσιμάδων και έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ανύπαρκτοι οι παίκτες του Βαλβέρδε στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκαν στο δεύτερο μετά τις αλλαγές του Βαλβέρδε αλλά δεν έφταναν στο τέρμα του ΠΑΣ ούτε με αίτηση. Ντεμπούτο για τους Φέισα και Γέστε, τραυματισμός για τον Ιμπαγάσα που θα υποβληθεί σε μαγνητική γιατί έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.
Ο αγώνας
4-4-1-1 για τον Ερνέστο Βαλβέρδε που ξεκίνησε με τους Σήφη Δασκαλάκη στα δοκάρια, Γιάννη Μανιάτη και Γιώργο Βαλεριάνο στα άκρα της άμυνας με τους Τάσο Παπάζογλου και Ιβάν Μαρκάνο στο κέντρο της. Στη μεσαία γραμμή από αριστερά προς τα δεξιά οι Φρανθίσκο Χαβίτο, Μοϊσές Ουρτάδο, Αριέλ Ιμπαγάσα και Αλμπέρ Ριέρα, με τον Αλεξάνταρ Κατάι σε ελεύθερο ρόλο μπροστά από τους Ουρτάδο - Ιμπαγάσα και πίσω απ'τον μοναδικό προωθημένο, Μάρκο Πάντελιτς. Με 4-5-1 επέλεξε να ξεκινήσει ο Στέφαν Ντεμόλ από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα και παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο τους Φέγκρους, Πάντο, Βάντερσον, Μπουζίντ, Κεϊτά, Λίλα, Πατσατζόγλου, Ντε Βινσέντι, Κώτσιο, Τζάνη και Μπακαγιόκο. Στον πάγκο για τον γηπεδούχο ΠΑΣ κάθησαν οι Κηπουρός, Οικονόμου, Χουτ, Γεωργίου, Μιχαήλ, Μπεσέρα, Ανδράλας, Βίλα, Τζημόπουλος, Κουέβας και Τσάνης και για τον Ολυμπιακό οι Μπάλας Μέγκιερι, Φρανσουά Μοδέστο, Όλοφ Μέλμπεργκ, Γιάννης Ποτουρίδης, Λιούμπομιρ Φέισα, Χοσέ Χολέμπας, Κέβιν Μιραλάς, Πετρ Γκρμπιτς, Γιάννης Φετφατζίδης, Φραν Γέστε και Νταβίδ Φουστέρ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα στο 5ο λεπτό. Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά για τον ΠΑΣ, έγινε ένα μπέρδεμα εκεί μεταξύ αμυνόμενων και επιτιθέμενων και στην προσπάθεια του να απομακρύνει ο Τάσος Παπάζογλου παραχώρησε το φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντε Βισέντι ο οποίος σούταρε απ'ευθείας στη γωνία που φύλαγε ο Δασκαλάκης, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. 5 λεπτά αργότερα είχαμε ένα απρόοπτο, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να νιώθει ένα τράβηγμα σε μια διεκδίκηση της μπάλας και βγαίνει για λίγο εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο ΠΑΣ είχε μια ευκαιρία στο 12' όταν ο δραστήριος στο ξεκίνημα Ντε Βισέντι έκανε μια ωραία διαγώνια μπαλιά στην πλάτη του Μαρκάνο που έκανε μια αποτυχημένη προβολή για να κόψει τη μπάλα με τον Τζάνη να βγαίνει προ του Δασκαλάκη και να πλασάρει στο δοκάρι, με τον βοηθό διαιτητή να υποδεικνύει πάντως εγκαίρως οριακό οφσάϊντ και τον διαιτητή να διακόπτει τη φάση.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν μπόρεσε τελικά να συνεχίσει, ο Βαλβέρδε τον απέσυρε για να τον προφυλάξει και έτσι ο Λιούμπομιρ Φέισα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 16ο λεπτό, συμμετέχοντας έτσι στον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα του Θρύλου. Ελάχιστα αργότερα ο Αλεξάνταρ Κατάι εκτέλεσε απ'ευθείας. Τα λεπτά κυλούσαν με τον Ολυμπιακό να μη μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό του ματς και να μη μπορεί να φτάσει οργανωμένα στην περιοχή του ΠΑΣ, αρκούμενος σε κάποια σπριντ του Χαβίτο από δεξιά. Ο ΠΑΣ έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, χωρίς πάντως να έχουν και καμμιά "σπέσιαλ" εικόνα, εκμεταλλευόμενοι και την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού. Απόντος του Ιμπαγάσα και με τον Ριέρα να μη μπορεί να σταυρώσει μπαλιά, ο Ολυμπιακός δεν είχε και πολλές ελπίδες να τροφοδοτηθεί σωστά ο Μάρκο Πάντελιτς. Αμυντικά ο Μανιάτης δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα, ο Βαλεριάνος μετά από κάποιες χαμένες μάχες στην αρχή μετά ήλεγξε χωρίς προβλήματα την πλευρά του, ο Παπάζογλου ήταν ο γνωστός Παπάζογλου, με τα λάθη του αλλά και με το πάθος του ενώ ο Μαρκάνο εξακολουθεί να δείχνει σαν ψάρι έξω απ'το νερό. Στο 40ό λεπτό ο... Τάσος Πάντος (οε οε οε) σημείωσε ένα γκολ που ακυρώθηκε, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο βοηθός διαιτητή έκρινε πως ο ευρισκόμενος χιλιόμετρα οφσάϊντ Τζάνης επηρέαζε τη φάση (ο οποίος πάντως δεν ακούμπησε τη μπάλα) και έτσι το πλασέ του που κατέληξε στα δίχτυα (με τον διαιτητή να έχει διακόψει τη φάση) ήταν σαν να μην έγινε ποτέ. Το ημίχρονο έκλεισε με το "στείρο" 0-0, με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις από ένα σουτ, και τα δύο από τις απ'ευθείας εκτελέσεις φάουλ των Ντε Βισέντι και Κατάι και τον Ολυμπιακό να μετράει δύο τραυματισμούς, έναν του Ιμπαγάσα που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και έναν του Φέισα που χτύπησε σε διεκδίκηση και έκανε 6 ράμματα στο φρύδι.

Πολλές αλλαγές στο 2ο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό, με τους Μπάλας Μέγκιερι, Φρανσουά Μοδέστο, Όλοφ Μέλμπεργκ, Χοσέ Χολέμπας, Κέβιν Μιραλάς, Πετρ Γκρμπιτς, Γιάννη Φετφατζίδη, Φραν Γέστε, Νταβίδ Φουστέρ και Γιάννη Ποτουρίδη να περνάνε στον αγωνιστικό χώρο αντί των Σήφη Δασκαλάκη, Γιάννη Μανιάτη, Τάσου Παπάζογλου, Ιβάν Μαρκάνο, Γιώργου Βαλεριάνου, Μοϊσές Ουρτάδο, Φρανθίσκο Χαβίτο, Αλμπέρ Ριέρα, Αλεξάνταρ Κατάι και Μάρκο Πάντελιτς . Ο Ολυμπιακός απ'το ξεκίνημα έδειξε να πατάει καλύτερα και είχε μια καλή στιγμή στο 49' όταν ο Φραν Γέστε εκτέλεσε με ωραίο τρόπο ένα φάουλ έξω απ'την περιοχή, αλλά με ωραίο πλονζόν αποσόβησε τον κίνδυνο ο γκολκίπερ του ΠΑΣ. Οι αλλαγές είχαν θετικό αντίκτυπο για την ομάδα, αφού το στοιχείο που απουσίασε κατά το πρώτη ημίχρονο, η πίεση ψηλά εμφανίστηκε με την είσοδο των Μιραλάς και Φουστέρ, οι Φετφατζίδης και Γκρμπιτς ήταν πολύ πιο κινητικοί από τους Ριέρα - Χαβίτο ενώ οι Φέισα - Γέστε στη μεσαία γραμμή - ειδικά ο Σέρβος - είχαν θετική παρουσία και η μπάλα κυκλοφορούσε καλύτερα. Οι παίκτες του ΠΑΣ δυσκολεύονταν να διατηρήσουν πλέον τη μπάλα στην κατοχή τους, μη μπορώντας καν να περάσουν τη σέντρα του γηπέδου στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου.

Τη μεγάλη ευκαιρία την έχασε πάντως ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 71ο λεπτό : Οι Γιαννιώτες κέρδισαν ένα φάουλ από δεξιά το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπεσέρα. Ο μέσος του ΠΑΣ εκτέλεσε στο δεύτερο δοκάρι, σε μια φάση που η άμυνα πάλι ολιγώρησε, ο Μιχαήλ βγήκε προ του Μέγκιερι αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Ο Ολυμπιακός είχε κατοχή μπάλας πλέον, αλλά παρά την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αδυνατούσε να φτιάξει φάσεις. Τα λεπτά περνούσαν, ο Ολυμπιακός είχε περιορίσει τον ΠΑΣ που αδυνατούσε να πλησιάσει τα καρέ του Μέγκιερι αλλά αδυνατούσε και ο ίδιος να γίνει επικίνδυνος για τα καρέ του γκολκίπερ του ΠΑΣ. Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο Βαλβέρδε έδωσε εντολή να αλλάξουν πτέρυγες οι Γκρμπιτς - Φετφατζίδης σε μια προσπάθεια να απειλήσει από τα πλάγια. Στο 82' ο Φουστέρ εκτέλεσε ένα φάουλ πιάνοντας κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ, με τη μπάλα να περνάει τελικά άουτ ενώ στο 83' ο Γιάννης Φετφατζίδης από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα σουτ με το αριστερό για να στείλει τη μπάλα πάνω απ'το οριζόντιο δοκάρι του Φεγκρούς, ο οποίος ελάχιστα αργότερα έγινε αλλαγή για να περάσει στη θέση του ο άλλος γκολκίπερ, Κηπουρός.

Πλησιάζοντας προς το τέλος του ματς, ο ΠΑΣ είχε μια καλή στιγμή με τον Μπεσέρα να εκτελεί και πάλι φάουλ από αριστερά αυτή τη φορά στο 85', με τον Μέγκιερι όμως να επιχειρεί την έξοδο και να διώχνει όπως όπως τη μπάλα και τον Ποτουρίδη να διώχνει πιο μακριά, ενώ σε μια πανομοιότυπη φάση στο 86' ο Μπεσέρα εκτέλεσε από δεξιά, ο Μέγκιερι βγήκε και έδιωξε με τις γροθιές έξω απ'την περιοχή πάνω στα πόδια του Κουέβας που έπιασε αέρα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Βίλα επιχείρησε να περάσει την μπάλα πάνω απ'τον Μέγκιερι που γύριζε στην εστία του, με τον Ούγγρο τερματοφύλακα να μπλοκάρει τελικά άνετα. Ο Ούγγρος εξουδετέρωσε άλλο ένα γέμισμα του Μπεσέρα μπλοκάροντας σταθερά τη μπάλα και μοίρασε δεξιά στον Μοδέστο για να βγεί αντεπίθεση, στην εξέλιξη της οποίας ο Πάντος έκανε φάουλ στον Γκρμπιτς. Σε εκείνο το σημείο έγινε αλλαγή ο Τάσος Πάντος για να αποθεωθεί από όλο το γήπεδο και με την εκτέλεση του φάουλ πάνω στο τείχος γράφτηκε ο επίλογος του ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 0-0...

Δηλώσεις
Ερνέστο Βαλβέρδε : "Μας έλειπε ο ρυθμός και η ταχύτητα στο παιχνίδι μας, στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε γιατί με αυτόν τον τρόπο είμαστε ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο, στοιχείο που μας έλειπε σήμερα. Η αντίπαλη ομάδα έδειξε ότι θέλει περισσότερο από εμάς τη νίκη. Δεν ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Πρέπει να βελτιωθούμε στη πορεία ώστε να μην έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Οι Φέισα και Γέστε έπαιξαν πρώτη φορά σήμερα μαζί μας. Τους λείπει ο ρυθμός στο παιχνίδι τους γεγονός που είναι φυσιολογικό καθώς είμαστε ακόμα σε προετοιμασία. Σιγά-σιγά πιστεύω ότι θα βελτιώσουν την απόδοσή τους. Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για αυτούς για να βγάλουμε συμπεράσματα".

Στέφαν Ντεμόλ : "Είμαι ευχαριστημένος από όσα είδα σήμερα. Θέλησα να δώσω χρόνο στους καλυτέρα προετοιμασμένους και νομίζω ότι δικαιώθηκα. Πήγαμε καλά στην άμυνα και πρέπει να βελτιωθούμε στην παραγωγή φάσεων διατηρώντας τις επιδόσεις μας στον ανασταλτικό τομέα, γιατί είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες. Βέβαια δεν θα αντιμετωπίζουμε κάθε εβδομάδα τον Ολυμπιακό".

Φραν Γέστε : "Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο σήμερα με τον Ολυμπιακό. Θέλει ακόμα δουλειά η ομάδα και εγώ για να φτάσουμε στην φυσική κατάσταση που πρέπει. Ήταν δύσκολο ματς με πίεση από τον αντίπαλο. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα. Χρειάζομαι χρόνο συμμετοχής για να είμαι έτοιμος".

Τάσος Πάντος : "Ευχαριστώ τον κόσμο και των δυο ομάδων για την αγάπη που μου έδειξαν. Είναι πολύ ωραίο να αποδέχονται τον ποδοσφαιριστή και οι δυο πλευρές. Εγώ από τη μεριά μου έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα σε αυτή την αναμέτρηση. Μοναδικός στόχος μας είναι η παραμονή. Σίγουρα θα έχουμε μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά είμαι αισιόδοξος ότι με πολύ δουλειά και συνεχή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε".

Υστερόγραφα
Υ.Γ. 1 : Οι πιο θερμόαιμοι θα λένε οτι έχουμε πρόβλημα. Οι πιο ψύχραιμοι οτι "κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα απ'τα φιλικά", το έχουμε ξαναπεί. Η αλήθεια πιστεύω βρίσκεται στη μέση και όσο και αν δεν έχει έρθει η καταστροφή, άλλο τόσο δεν είναι για να επαναπαυόμαστε. 6 αγώνες χωρίς νίκη έστω και σε περίοδο προετοιμασίας είναι πολλοί και αυτό προκαλεί έναν προβληματισμό.

Υ.Γ. 2 : Όχι, δεν είναι βιαστικά συμπεράσματα, είναι η ανησυχία που πηγάζει από τα πολλά ανοιχτά μέτωπα που όπως και να το κάνουμε επηρεάζουν τη λειτουργία της ομάδας. Ένα θέμα είναι πως ο Βαλβέρδε αδυνατεί να βρεί λύση σε ένα πρόβλημα που ήξερε οτι θα έχει και το είχε εντοπίσει και ο ίδιος από πέρυσι : Στη μεσαία γραμμή. Αντί να έχει λοιπόν ένα πλάνο με κάποιους στόχους είχε πεί "Σάντσες" και από εκεί και πέρα... το χάος. Τα ονόματα που ακούγονται καθημερινά είναι περισσότερο... λοταρία, παρά ονόματα που προέκυψαν από σοβαρή αναζήτηση. Αν είναι δυνατόν δηλαδή μετά από ένα τρίμηνο από τότε που τελείωσε το πρωτάθλημα να έχει καταλήξει ο Βαλβέρδε οτι αυτό που του έλειπε από τη μεσαία γραμμή είναι ο Γέστε και ο Ορμπαϊθ.  Και αλίμονο εννοείται αν πιστεύουν και οι διοικούντες οτι αυτό που μας λείπει είναι ο Τζιόλης. Έλεος.

Υ.Γ. 3 : "Είναι λάθος να γίνεται κριτική στον προπονητή από την προετοιμασία". Λάθος κατά τη γνώμη μου και είναι αποδεδειγμένο οτι οι προπονητές που γνώρισαν την ασυλία τόσο από τον κόσμο όσο και από τα ΜΜΕ, τόσο πιο εγωϊστικά λειτούργησαν θεωρώντας οτι είναι στο απυρόβλητο. Μπάγεβιτς, Λεμονής πιο παλιά και ο Βαλβέρδε τώρα, έχουν περάσει περιόδους όπου τους απονεμήθηκε σχεδόν το αλάθητο του πάπα. Αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα απ'το να γίνεται κριτική στον προπονητή κατά τη γνώμη μου. Και η αλήθεια είναι οτι η όποια κριτική δε γίνεται επειδή υπάρχει κόσμος που δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει και λέει "ωραία, σήμερα θα την πω στον προπονητή για να νιώσω σπουδαίος", αλλά γιατί κάτι στραβό βλέπει.

Υ.Γ. 4 : ... και όπως και να το κάνουμε, η εικόνα της ομάδας ως τώρα προκαλεί ανησυχία : Καμμιά ομάδα δεν μεταμορφώνεται δραματικά στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της οπότε ότι βλέπουμε τώρα, κατά πάσα πιθανότητα θα παρακολουθήσουμε και στο ξεκίνημα της σεζόν.

Υ.Γ. 5 : Τα άλλα θέματα που επηρεάζουν την ομάδα είναι τα μεταγραφικά. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην καταραμένη μεταγραφή του αμυντικού χαφ αλλά και στην κακή εικόνα που δείχνουν δύο εκ των βασικών στελεχών της ομάδας : Οι Ραφίκ Τζεμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης έχουν αλλού το μυαλό τους και αυτό κάνει μπαμ. Και καλά για τον Αλγερινό που είναι και ημίτρελος και του'χει γυρίσει και το μάτι απ'την πείνα λόγω Ραμαζανίου... Πες το περιμένεις να του σαλέψει ανα πάσα στιγμή. Ο Τοροσίδης είναι αδικαιολόγητος αν επιθυμεί διακαώς να φύγει απ'τον Ολυμπιακό και μάλιστα για ομάδες επιπέδου Στόουκ. Ας παίξει μπάλα και ας προσελκύσει ομάδες με την εμφάνιση του. Αυτό το καραγκιοζιλίκι να σκοτώνεται για την εθνική-τσιφλίκι του Παναθηναϊκού, κάνοντας τεμενάδες στους ΚαραγκουνοΚατσουράνηδες και να επιδιώκει να τα'χει και καλά μαζί τους, δε το κατάλαβα ποτέ. Άλλο θέμα αυτό, τέλος πάντων. Πρέπει η διοίκηση να δώσει λύση ΑΜΕΣΑ στο μεταγραφικό γιατί δεν έχει κουράσει μόνο, αλλά δημιουργεί και πρόβλημα στην ομάδα.

Υ.Γ. 6 : Θετικό το ντεμπούτο του Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Σέρβος σαν πρώτη εικόνα, αν και προερχόμενος από πολύμηνη αποχή αλλά και έχοντας χάσει τη μισή προετοιμασία έδειξε να πατάει καλά στο γήπεδο, να έχει συναίσθηση του χώρου, καλές τοποθετήσεις και καλές μεταβιβάσεις. Στην πολύπαθη μεσαία γραμμή μας, είναι ευχής έργον να "βγεί" αυτή η μεταγραφή.

Υ.Γ. 7 : Πάντως ο Σέρβος πρέπει να είναι μουτζωμένος. Σοβαρός τραυματισμός πέρυσι, έρχεται στον Ολυμπιακό, τραυματίζεται στην προετοιμασία και τώρα στο πρώτο ματς που παίζει, κάνει 6 ράμματα! Έναν παπά να τον διαβάσει και γρήγορα...

Υ.Γ. 8 : Ο Ουρτάδο έχασε (και αυτή) την ευκαιρία να αποδείξει οτι μπορεί να αποτελέσει μέλος της ομάδας της νέας σεζόν. Χωρίς να είναι κακός ή να κάνει κάποιο λάθος όπως στα προηγούμενα ματς που έπαιξε, η παρουσία του "φώναζε" οτι δεν δένει με αυτή την ομάδα, δεν μπορεί να δώσει λύσεις. Βλέπεις να μπαίνει ο Σέρβος που έχει φάει ένα χρόνο στα νοσοκομεία και να δείχνει ζωντανός, να τρέχει και να προσπαθεί και βλέπεις και τον Μόουζες να προσπαθεί ένα χρόνο να "δέσει" με την ομάδα. Τώρα το "δεν κάνει" μια κουβέντα είναι, γιατί ούτε η διοίκηση φέρεται διατεθειμένη να τον αποζημιώσει και να τον αφήσει ελεύθερο, ούτε ο ίδιος δείχνει καμμιά ιδιαίτερη κάψα να βρεί ομάδα.

Υ.Γ. 9 : Ο Κοστάντσο το πήρε το μήνυμα με τον αποκλεισμό του;

Υ.Γ. 10 : Τα'χαμε χύμα, μας ήρθαν και τσουβαλάτα. Μετά τις θλάσεις των Τζεμπούρ και Τοροσίδη που χάνουν όχι μόνο τα φιλικά με Γαλατά και Ίντερ αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ήρθαν και οι ενοχλήσεις του Ιμπαγάσα στο γόνατο. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για επιπόλαιο τραυματισμό ή αν θα... τρέχουμε.

Υ.Γ. 11 : Οι δικαιολογίες τελειώνουν για όλους : Και για τους παίκτες και για τον προπονητή αλλά και για τη διοίκηση. Γαλατάσαράϊ και Ίντερ δεν είναι ούτε ΠΑΣ Γιάννινα ούτε Πολόνια. Ευχής έργον θα είναι να δούμε έναν Ολυμπιακό σοβαρό, να δείξει κάποια καλά πράγματα. Το πρόβλημα είναι πως η ομάδα εμφανίζεται όλο και πιο "προβληματική". Ας μη το κουράζω άλλο όμως, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης : Θα δούμε τι ψάρια πιάνουμε σε λίγες ημέρες.