25 Νοε 2009

Μετακομίζουμε...


Η πλατφόρμα Blogger ήταν υπέρ του δέοντος φιλόξενη για δύο ολόκληρα χρόνια, αλλά οι ανάγκες και οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά και δυστυχώς δεν μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν επαρκώς από την πλατφόρμα.

Έτσι, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, το blog "μετακομίζει" σε νέο χώρο. Ευάερο, ευήλιο που λένε, με πολλές ενότητες και πολλές επιπλέον δυνατότητες. Επομένως, συνεχίζουμε να τα λέμε όπως κάθε μέρα - από τον Οκτώβριο του 2007- αλλά σε νέο "σπίτι"...

Η νέα διεύθυνση είναι :




Συνεχίζουμε με το ίδιο "blog" στυλ, να τα λέμε χύμα, με τα σχόλια μας, τo shoutbox μας, τα πάντα όλα μας, το ίδιο "unofficial" όπως και εδώ, να πανηγυρίζουμε τις νίκες μας, να προβληματιζόμαστε με τις στραβές και να κάνουμε χαβαλέ με τους αλλόθρησκους.

Το blog θα παραμείνει ανοιχτό με ότι είχε για όποιον τυχόν θέλει να δεί κάτι, αν και η διαδικασία μεταφοράς όλου του αρχείου του blog έχει σχεδόν ολοκληρωθεί (έχει μεταφερθεί όλο το αρχείο του 2009 και του 2007 και το μισό 2008 - η μεταφορά θα ολοκληρωθεί 100% μέσα στο επόμενο δεκαήμερο). Αρχής γενομένης από σήμερα, νέα άρθρα θα "ανεβαίνουν" μόνο στο site.

Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο "Καλωσορίσατε στο Pesetero.Net" για μια γρήγορη ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργικότητα του νέου χώρου.

Χίλια ευχαριστώ όλους σας για τα ενθαρρυντικά σας λόγια και τη στήριξη σας, που μας έδωσαν ώθηση να πάμε ένα βήμα πιο πέρα μια προσπάθεια που σκοπό έχει να υπάρχει ένας χώρος με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αρχείο αναφορικά με τον Ολυμπιακό μας, με απόψεις, σχόλια, τα πάντα όλα μας.

Να'στε όλοι καλά και σας ευχαριστώ για όλα :)


Για παρατηρήσεις / σχόλια / προτάσεις : pesetero72@gmail.com, pesetero.reddb@gmail.com