19 Σεπ 2008

Λίγο απ'όλα...

Ο Νίκος Αναστόπουλος στον Sentra FM
Μετά την επανεμφάνιση του δικού μας "Anasto" στο blog, εμφανίστηκε στο προσκήνιο και ο... original "Αναστό". Μίνι-συνέντευξη του Νίκου Αναστόπουλου είχαμε εχθές στο νέο ραδιοφωνικό σταθμό, "Sentra 103,3" απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων του σταθμού. Η συζήτηση περιστράφηκε φυσικά γύρω απ'τον Ολυμπιακό. Ακολουθούν οι απαντήσεις του "Αναστό" :

Για το φετινό πρόσωπο του Ολυμπιακού και για τις συνεχείς αλλαγές στην ενδεκάδα : "Επειδή βρισκόμαστε στην αρχή των αγώνων είναι λίγο δύσκολο να μπορούμε να συνδυάζουμε και το θέαμα και την ουσία. Όλες οι ομάδες κοιτάνε την ουσία και η ουσία είναι ότι πρέπει να κερδίζουν. Όσον αφορά στο αν πρέπει να υπάρχει ένας μόνιμος κορμός βεβαίως πρέπει και να υπάρχει, αλλά από κει και πέρα σε έναν μαραθώνιο Πρωταθλήματος, Κυπέλλου και των αγώνων του ΟΥΕΦΑ δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν έντεκα ή δώδεκα παίκτες. Πρέπει να υπάρχει μια ομάδα είκοσι ατόμων η οποία θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπει, να βγει και να μπορέσει να αποδώσει το μέγιστο. Από την άλλη πλευρά δείχνει ότι τους υπολογίζει όλους. Πιστεύω ότι είναι θετικό αυτό που κάνει ο Βαλβέρδε".

Για το ότι ο Βαλβέρδε δεν είχε τους παίκτες από την αρχή της προετοιμασίας : "Οπωσδήποτε είναι μεγάλο πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα έχει και η ΑΕΚ. Ο Μπασινάς, ο Κυργιάκος και ο Πελετιέρι είναι αφενός καλοί παίκτες και αφετέρου αφού δεν είναι στο αρχικό στάδιο δυσκολεύει το πράγμα, θα αργήσουν να μπουν στο σύστημα το οποίο θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής και μετά η προσπάθεια του ποδοσφαιριστή θα πρέπει να είναι διπλή. Δηλαδή γρήγορα να έρθει σε καλή φυσική κατάσταση αλλά και να μπορέσει να προσαρμοστεί στο σύστημα που θέλει να παίξει ο προπονητής. Στον Ολυμπιακό ξέρουμε ότι έγινε κάποια καθυστέρηση, ξέρουμε και τους λόγους και οπωσδήποτε είναι ένα πρόβλημα παραπανίσιο. Πιστεύω με την πάροδο του χρόνου θα το ξεπεράσει".

Για τον Ντιόγκο : "Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι γρήγορος, είναι κινητικός, μπορεί να παίξει και μέσα και έξω από την περιοχή, είναι ντριπλέρ, έχει αίσθηση του γκολ, έχει ταχύτητα πάνω στην κίνηση. Δηλαδή έχει ορισμένα στοιχεία τα οποία έχουν πάρα πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Το νεαρό της ηλικίας του μου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να ανέβει ακόμα περισσότερο. Αλλά θα πρέπει όμως να μην το τρελάνουμε το παιδί, γιατί εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε όλοι ότι με μία εμφάνιση γίνεσαι θεός και την άλλη Κυριακή ψάχνεις να βρεις το όνομά σου".

Για σύγκριση ρόστερ Ολυμπιακού με το αντίστοιχο Παναθηναϊκού και ΑΕΚ : "Πιστεύω ότι οι φετινές μεταγραφές που έκανε ο Ολυμπιακός είναι πιο καλές από αυτές που έγιναν πέρυσι. Πέρυσι ξοδεύτηκαν τεράστια ποσά και έχουμε φτάσει στο σημείο να παίζουνε δύο παίκτες, ο Γκαλέτι και ο Κοβάσεβιτς. Θα αναζητηθούν ευθύνη για το τι έγιναν οι παίκτες που χρυσοπληρώθηκαν; Γιατί άμα πάμε στο παρελθόν πάλι τα ίδια θα δούμε. Αλλά βλέπω το περνάμε ντούκου. Ψάχνουμε να βρούμε τώρα αν ο Βαλβέρδε στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε έτσι και στο δεύτερο διαφορετικά.

Και ο Παναθηναϊκός φέτος έκανε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν μπορούσε να αποκτήσει ένα στόπερ στον κεντρικό άξονα θα ήταν ακόμα καλύτερος. Και αυτός έχει έναν καινούριο προπονητή. Στο δεύτερο ημίχρονο με την Ίντερ θα μπορούσε να κάνει ένα γκολ. Στην αρχή της περιόδου βρίσκονται οι ομάδες και είναι λογικό να μην έχουν βρει ακόμα τον ρυθμό τους. Ακόμα παίρνουν παίκτες. Ακόμα και η Ίντερ την περασμένη εβδομάδα πήρε τον Κουαρέσμα.


Η ΑΕΚ πιστεύω το θέμα με τον Ριβάλντο καλά το χειρίστηκε. Θα παίξει πιο γρήγορα. Πήρε τον Μπασινά ο οποίος είναι καλός παίκτης όπως και ο Κυργιάκος".


Για την κριτική που ασκείται στον Βαλβέρδε : "Δηλαδή αυτός ο Ερνάντεθ του Άρη τι να πει; Αν ήταν Έλληνας προπονητής και έχανε από την Κροατική ομάδα θα του λέγανε από εκεί "πάρε το αεροπλάνο από μόνος σου και φύγε". Ο Βαλβέρδε είναι ένας προπονητής ο οποίος ήρθε τώρα και θέλει πίστωση χρόνου. Μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ είναι αυτονόητο ότι ξεκινάνε θέλοντας πρωτάθλημα και κύπελλο.

Και είχαμε πέρυσι το παραμύθι της καλής πορείας στην Ευρώπη. Ποια πορεία στην Ευρώπη; Μια Βέρντερ που της πήρε ισοπαλία για πλάκα η Ανόρθωση.
Ο Βαλβέρδε θα πρέπει να στηριχθεί και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου αν είναι καλός θα του πούμε μπράβο και αν είναι κακός θα του πούμε ότι δεν έκανε καλά την δουλειά του. Αλλά δεν μπορούμε τώρα μέσα σε ενάμιση μήνα να αρχίσουμε να του λέμε διάφορα όταν πέρυσι στο πρωτάθλημα λέγαμε “Ωχ βοήθεια Παναγιά”.

Εγώ ξέρετε πολύ καλά ότι προσωπικά είμαι υπέρ του Έλληνα προπονητή. Του Έλληνα ο οποίος σπουδάζει, έχει διάθεση να μάθει και να μορφωθεί. Όχι δηλαδή να έχουμε την παρεΐτσα μας και να μας μοστράρει χωρίς να έχουμε τα εφόδια και τις γνώσεις".


Για την έλλειψη βάθους στον πάγκο του Ολυμπιακού : "Αυτή την στιγμή το υλικό είναι αυτό. Και ο πρόεδρος και ο προπονητής σε συνεργασία τον Ιανουάριο θα δούνε τι ακριβώς ελλείψεις έχει η ομάδα και θα μπορέσουν να τις καλύψουν. Άλλωστε τον Ιανουάριο οι προσθήκες δεν είναι περισσότερες από τρεις, οπότε αυτοί οι οποίοι έρχονται παίρνουν κατευθείαν φανέλα και παίζουν. Το σημαντικό είναι όμως ότι δείχνει να υπολογίζει όλους τους παίκτες και να τους έχει σε ετοιμότητα και εγρήγορση. Πέρυσι είδαμε ότι σκάσανε οι παίκτες".

Το σχόλιο μας : Ο "Αναστό" τα είπε όλα. Ο Βαλβέρδε θα πρέπει να στηριχθεί και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου αν είναι καλός θα του πούμε μπράβο και αν είναι κακός θα του πούμε ότι δεν έκανε καλά την δουλειά του. Και στο τέλος έριξε και μια... ταβανόπροκα για τον Λεμονή. Όχι, δε λέω τα περί Βέρντερ. Λέω για τη φράση "όχι δηλαδή να έχουμε την παρεΐτσα μας και να μας μοστράρει χωρίς να έχουμε τα εφόδια και τις γνώσεις". Και ο νοών νοείτο...

Trond Sollied : Η εκδίκηση του... νίντζα
Εξώδικο έστειλε στην ΠΑΕ ο δικηγόρος του Νορβηγού προπονητή, Ζαν Λουί Ντιπόν, στο οποίο ο Σκανδιναβός τεχνικός ζητάει να πληρωθεί τα περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση που του επιδίκασε το CAS στις 8 Αυγούστου. Στο συγκεκριμένο εξώδικο αναφέρεται μάλιστα πως σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί άμεσα με την απόφαση η διοίκηση του Ολυμπιακού, τότε το θέμα θα φτάσει στα γραφεία της FIFA με τη διαδικασία της "απλής διαπίστωσης", όπερ μεθερμηνευόμενον πως σε περίπτωση που ο Νορβηγος δεν πάρει τα λεφτά του μετά και την πιθανή παρέμβαση της FIFA, μπορεί να ζητήσει μέχρι και ανάκληση των δελτίων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Προς κον Σωκράτη Κόκκαλη : Ένας πρόεδρος (και κατ'επέκτασιν ο σύλλογος που εκπροσωπεί) δεν είναι μεγάλος μόνο όταν κλείνει παικταράδες και παίρνει τίτλους. Φαίνεται και στα υπόλοιπα. Άπαξ και απέλυσε το Νορβηγό πριν την ώρα του χωρίς να τον πιάσει και να συννενοηθούν για έναν "φιλικό διακανονισμό", ήταν λογικό οτι ο Νορβηγός θα πήγαινε στα δικαστήρια. Απ'τη στιγμή που ένα Ευρωπαϊκό δικαστήριο σου λέει "πλήρωνε και μη μιλάς", δε συνεχίζεις να κάνεις το... Σουηδό γιατί απλά εκτίθεσαι και εκθέτεις και το σύλλογο. Εν προκειμένω το Θρύλο.

Τιμωρήθηκε ο Γκούμας
Ο Χενκ Τεν Κάτε (τον οποίο για... σπάσιμο βάζω ντυμένο στα ερυθρόλευκα του Άγιαξ) τιμώρησε το Γιάννη Γκούμα για τις δηλώσεις του περί λάθους τακτικής με την Ίντερ, αποκλείοντας τον απ'την αποστολή του αγώνα με τον Άρη. Μάλιστα, έστειλαν τον "διευθυντή ποδοσφαίρου" Κώστα Αντωνίου (διευθυντής ποδοσφαίρου στον Παναθηναϊκό = το παιδί για τα θελήματα) να διαμηνύσει στους ποδοσφαιριστές πως δουλειά των παικτών είναι να παίζουν και πως ο Ολλανδός είναι το απόλυτο αφεντικό. Αλήθεια, ο Σώκρατες τι έχει κάνει για να στηρίξει το Βαλβέρδε, όταν απ'το καλοκαίρι οι "έμπειροι παίκτες του Ολυμπιακού" ανησηχούσαν για την προπόνηση που τους κάνει ο Βαλβέρδε και "ενοχλούνταν" επειδή επέμενε για την αγορά συγκεκριμένων παικτών; Τι έκανε, όταν έβγαινε ο Πατσατζόγλου και δήλωνε "εγώ θα το πώ"; Τι κάνει ακόμα και τώρα που υπάρχουν παίκτες που μουρμουρίζουν στην γιατί... δεν αισθάνονται βέβαιοι για τη θέση τους με το rotation του Ισπανού και τους πέφτει η ψυχολογία;

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, νυν υπουργός αθλητισμού, κάποια εποχή είδωλο στο λιμάνι, είχε πεί μια (σοφή) κουβέντα : "Οι παίκτες δεν πληρώνονται για να έχουν γνώμη". Σίγουρα δεν είναι η αποθέωση της δημοκρατικότητας η ρήση, αλλά ο ποδοσφαιριστής πληρώνεται για να ακολουθεί τις οδηγίες του προϊσταμένου του, εν προκειμένω του προπονητή του. Αν του ζητήσουν τη γνώμη οι διοικούντες ή ο προϊστάμενος του, ας την πεί. Ή ας την πεί άμεσα στον προπονητή του. Όχι όμως να πεί τη γνώμη του, καλώντας στο κινητό του κάποιον φίλο δημοσιογράφο που θα παρουσιάσει σε κοινή θέα τον "προβληματισμό"...


Υ.Γ. 1 : Sportday σήμερα : "Μήπως κάναμε λάθος; Χατ-τρικ ο Νούνιεζ, καλύτερος παίκτης ο Λεντέσμα στην τελευταία αγωνιστική της Απερτούρα". Η απάντηση πλέον, είναι προφανής : ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ. Εντελώς. Α, και... Υ.Γ. στο Υ.Γ. : Πηγαίνετε να κάνετε κανένα μπάνιο, ρε... Μας είχατε πρήξει όλη τη σεζόν πέρυσι "δε κάνουν" και "δεν είναι για τον Ολυμπιακό". Ουστ...

Υ.Γ. 2 : Ο Γιώργος Δώνης κάλυψε απόλυτα τον Ράφικ Τζεμπούρ, λέγοντας είναι κουρασμένος λόγω του Ραμαντάν (Ραμαζάνι) και πως σύντομα θα επανέλθει στην καλή φυσική του κατάσταση. Πριν δύο χρόνια, τη σεζόν 2006-2007, στον Ολυμπιακό είχε έρθει ένας ΓαλλοΜαροκινός αμυντικός, ονόματι Αμπντεσλάμ Ουαντού. Ο Ουαντού είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά απ'την περίοδο της προετοιμασίας, δίνοντας την εντύπωση οτι επρόκειτο περί "λίρας εκατό" απ'το πουθενά στο κέντρο της άμυνας της ομάδας. Τέτοια εποχή, η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα. Ο Ουαντού χρίστηκε υπαίτιος της ήττας απ'τη Βαλένθια εντός έδρας με 2-4 και περιθωριοποιήθηκε. Κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί έπεσε η απόδοση του, κανείς δε μίλησε με τον ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ παίκτη, αλλά οι "γάτοι" του ιατρικού τιμ τον έστειλαν σε ψυχολόγο.

Υ.Γ. 3 : Με τρώει να αναφέρω την ιστορία και θα το κάνω : Ο Ουαντού απέκτησε πρόβλημα αυτοπεποίθησης μετά τον αγώνα με τη Βαλένθια και το κράξιμο του κόσμου, ενώ είχε ήδη στο κεφάλι του τα ψυχολογικά της γυναίκας του που δε μπορούσε να προσαρμοστεί στην Ελλάδα αλλά και την καταπόνηση του οργανισμού του απ'το Ραμαζάνι. Έδειξε να χάνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Ζήτησε λοιπόν τη βοήθεια του ιατρικού τιμ και από τον Ολυμπιακό τού σύστησαν έναν ψυχολόγο για να του ενισχύσει το λεγόμενο "positive thinking", ήτοι να σκέφτεται θετικά για τον εαυτό του και να επανέλθει στη σωστή κατάσταση του. Ο Ουαντού πήγε στον ψυχολόγο και έκανε το λάθος να εκμυστηρευθεί την ιστορία σε έναν από τους "πάλιουρες" του Ολυμπιακού που χάρισαν τα εννέα από τα δέκα πρωταθλήματα (τότε) στο λιμάνι. Ο πάλιουρας με τη σειρά του, μιλώντας με δημοσιογράφο, του μετέφερε τα λόγια του Ουαντού, αλλά για να γίνει πιο "γαργαλιστική" η ιστορία, ο ψυχολόγος βαφτίστηκε "μάγος της φυλής" και έτσι βγήκε στον τύπο η ιστορία με τα μάγια και τους καπνούς. Το γεγονός ότι ο Ουαντού ήταν πολιτισμένος και καλλιεργημένος άνθρωπος, αλλά και το γεγονός οτι το Μαρόκο, ο τόπος καταγωγής του, ούτε μάγους ούτε φυλάρχους είχαν, ελάχιστα μέτρησε. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Ουαντού - μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι - έψαχνε τα κλειδιά του, τα οποία κάποιος "πάλιουρας" είχε πετάξει στα σκουπίδια! Τελικό αποτέλεσμα : Ο Ουαντού τα μάζεψε και έφυγε απ'τον Ολυμπιακό και επέστρεψε στη Γαλλία. Οι "πάλιουρες" κέρδισαν και χάρη σ'αυτούς, ένας εξ'αυτών που η θέση του λόγω Ουαντού είχε τεθεί εν αμφιβόλω, επέστρεψε θριαμβευτικά στην 11άδα...

Υ.Γ. 4 : Όχι, στον αγώνα που προανέφερα με τη Βαλένθια οι αντικειμενικοί δεν έβγαλαν πρωτοσέλιδα οτι "ο Ολυμπιακός έχει φόντα να προκριθεί" όπως έγινε προχθές με το βάζελο, παρά το γεγονός οτι παίξαμε πολύ καλύτερα απ'ότι έπαιξε ο βάζελος κόντρα στην Ίντερ. Τότε "χάθηκε η πρόκριση απ'την 1η αγωνιστική".

Υ.Γ. 5 : Ήρθε η ώρα να δούμε και λίγη καλή μπαλίτσα. Ο Πανσερραϊκός προσφέρεται για νίκη και καλό ποδόσφαιρο, αρκεί να κάνουν ΟΛΟΙ σωστά τη δουλειά τους. Απ'τον προπονητή και τους παίκτες, μέχρι τους φροντιστές.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Min ta les misa file Pesetero,pes ta pragmata me to onoma tous,pes gia ton kirio Georgato kai ta kapsonia tou ston Ouantou o opios exei ta moutra kai paraponiete tora gia ton Olympiako.Pes kai gia ta rantevoudakia tou me ton kirio Samothraki sto Mikrolimano sto magazi tou kiriou Mpampikou.

Min ta krivete apo ton kosmo pou den ta kserei,na ta lete na mathenoun merikoi ti einai o kathenas.

Edo vazane kola sta papoutsia tou Zahovic kai vazane ton Giovanni na kouvalaei nera,ston Ouantou tha kolagane.

Unknown είπε...

@Domestic: Να τα κρύβουμε; Μα... αυτά τα ξέρει και η κουτσή Μαρία που λέει ο λόγος αδελφέ ;) Είναι κοινό "μυστικό" πως το παρεάκι Ελευθερόπουλος - Γεωργάτος - Ανατολάκης είχε κάνει τσιφλίκι του τον Ολυμπιακό. Ο Ζάχοβιτς τους είχε "δώσει" άλλωστε στεγνά, δηλώνοντας πως "κάποιοι Έλληνες παίκτες της ομάδας δεν είναι καθόλου καλοί επαγγελματίες, κοιτάζουν πρώτα τι θα κάνουν μετά την προπόνηση και όχι με την προπόνηση", ενώ είχε χαρακτηρίσει "αρρωστημένη" την όλη κατάσταση. Αν δείς στο blog το βιογραφικό του Ζάχοβιτς τη συνέντευξη που είχε δώσει, θα δείς τις απαντήσεις για όλα... ;)

Υ.Γ. : Η κόλλα στα παπούτσια επαναλήφθηκε την ίδια σεζόν (2006-2007), με θύμα αυτή τη φορά τον Φέλιξ Μπόρχα. Φυσικά κι αυτοί όπου τους έπαιρνε έκαναν τα "καψόνια" τους, γιατί αν πήγαιναν να καψονάρουν άλλους που πέρασαν απ'την ομάδα, ακόμα θα μάζευαν δόντια απ'το πάτωμα. Πρώτος το βίωσε ο "Ελέ" που στο Ριαθόρ πήγε να την "πέσει" στον Μπερμούδες.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τα περισσότερα από όσα λέτε. Όμως μην ξεχνάμε κάτι :
Λεωφόρος, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-4. Ο Γεωργάτος ευστοχεί στο πέναλτυ, σφραγίζει την μεγαλύτερη επιτυχία κατά των τριφυλλοφόρων,μαζεύει τους πάλιουρες και μη, πηγαίνει στο κέντρο του γηπέδου και όλοι μαζί δείχνουν τις φανέλες τους στους δικούς μας οπαδούς, καταξεφτιλίζοντας και τον looser του αιώνα Νικολάκη και όλη την ομάδα των τριφυλλοφόρων. Η πιο "πορωτική" (άλλο ήθελα να γράψω, αλλά δεν μου το επιτρέπει ο χώρος...) στιγμή της ελληνικής ποδοσφαιρικής ιστορίας είναι γεγονός. Φίλε Πεσετέρο θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι στην έμπνευση εκείνη που είχε τότε ο Γεωργάτος, χρωστάμε μία από τις ενδοξότερες στιγμές μας. Δεν ήταν ούτε ο τίτλος (που τελικά δεν ήρθε) ούτε η πρόκριση. Ήταν η πληρωμένη απάντηση, που λύτρωσε τον κάθε Ολυμπιακό (μετα το 0-1 και τον προκλητικό Νικολάκη του ΟΑΚΑ). Πρόκειται δε για μία από τις πιο επώδυνες για τους βάζελους στιγμές της ιστορίας τους (νομίζω ότι κάθε βάζελος μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό).
Πού θέλω να καταλήξω; Ότι αυτήν την έμπνευση την είχε ο Γεωργάτος. Δεν θα μπορούσε να την έχει ούτε ο Ουαντού, ούτε ο Ζάχοβιτς ούτε φυσικά ο τρισμέγιστος Φέλιξ Μπόρχα (που κατά τον Αλέφαντο έπρεπε να γυρίσει σε θέση σέντερ μπακ).
Νομίζω οτι πρέπει να μπει και αυτό το στοιχείο στην κουβέντα...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Το ότι ο Γεωργάτος υπήρξε μεγάλος παίχτης δεν αναιρεί το ότι έχει μπόλικη "κόλλα" στο μυαλό του. Ελάχιστοι ποδοσφαιριστές είναι "άλλο" πράγμα! Και σπανίως εννοούν αυτά που λένε. Το ότι ο Θρύλος στα αποδυτήριά του είναι "μπουρδέλο ανοργάνωτο" ισχύει από το 1925. Το ότι δεν "οργανώθηκε" ούτε ως μπουρδέλο, ΑΥΤΟ, ναι, είναι μέγα ζήτημα. Άμα τη γραμμή του Θρύλου τη δίνει ο... Σαμοθράκης και στα διάφορα ευρωπαϊκά fora τον Σύνδεσμο τον εκπροσωπεί ο... Δουρέκας, αι, σύγγαυροι, αντιλαμβάνεσθε ότι -και δεν κάνω πλάκα- έχουμε κάνει θαύματα!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Επειδή είμαι Άγιαξ εξ απαλών ονύχων, σου λέω ότι ο Τεν Κάτε διέπρεψε στοι Αμστερνταμ. Δύο αποκλεισμούς μετράμε από την Ωλμπορκ και τη Σλάβια. Αλησμόνητος!

Joe Dalton είπε...

Οι "πάλιουρες" όντως έκαναν καψόνια σε νέους παίκτες και ζημιές στον Ολυμπιακό. Άλλωστε μία ποδοσφαιρική ομάδα (όπως και όλα σχεδόν τα αθλητικά σύνολα) δεν απέχει πολύ από αυτά που βιώσαμε στο στρατό. Με την ισχύ του παλιού έναντι του νέου κλπ. Το θέμα είναι να μην χαθεί ο έλεγχος. Στον Ολυμπιακό το πρόβλημα ήταν ότι χάθηκε ο έλεγχος και οι "παλιοί" έγιναν ισχυρότεροι από τον "επιλοχία" (προπονητή).