31 Μαΐ 2008

"Πράσινες" ειδησούλες...

Δυσαρεστήθηκε ο Γιαννάκης...

Εντονη δυσαρέσκειά λέει εκδήλωσε ο Γιαννάκης "Τζίγκερ" Βαρδινογιάννης για τη συμπεριφορά του Γιάννη Χρυσικόπουλου προς τη Superleague και τον ίδιο ως πρόεδρο. Μάλιστα ήταν τόσο δυσαρεστημένος, λέει, που έστειλε και επιστολή στον Πέτρο Κόκκαλη. Πρόκειται για τις επιστολές που αντάλλαξαν Χρυσικόπουλος και Λίγκα σχετικά με την αναβολή που ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή του Δ.Σ. της 5ης Ιουνίου. Αναλυτικά οι επιστολές :
_______________________________________________________

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE, Πρόεδρο κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη

Κοιν.

ΠΑΕ Μέλη «Super League Hellas»
Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας
κ. Κυριακό Γιώργο, Γενικό Διευθυντή Super League Hellas

Αγαπητοί Κύριοι,

Σχετικά με την από 28.05.2008 πρόσκληση σας με την οποία ορίζεται ως ημέρα διεξαγωγής του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League Hellas την 05.06.2008, σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της σπουδαιότητας των θεμάτων της ημερησίας διάταξης και της σημασίας τους για το μέλλον του Συνεταιρισμού και του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου είναι απαραίτητη η πληρέστερη ενημέρωση και προετοιμασία όλων των μελών του Συνεταιρισμού. Το σύντομο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί, από την αποστολή της πρόσκλησης μέχρι την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν επιτρέπει σε κανέναν να ενημερωθεί επαρκώς έτσι ώστε οι όποιες αποφάσεις να ληφθούν βάσει πραγματικών στοιχείων και θεμελιωμένων απόψεων.

Ως εκ τούτου θεωρούμε επιβεβλημένο τον ορισμό της διεξαγωγής της συγκεκριμένης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου τουλάχιστον κατά μία εβδομάδα αργότερα έτσι ώστε να δοθεί στα μέλη η δυνατότητα να λάβουν την απαραίτητη ενημέρωση και πληροφορίες.

Για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Ι. ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Γενικός Διευθυντής
_______________________________________________________

ΑΠΑΝΤΗΣΗ SUPER LEAGUE (κ. Κυριακού)

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
Πλατεία Αλεξάνδρας
Πειραιάς ΤΚ 18534
Υπόψη κου. Ι. Χρυσικόπουλου, Γενικού Διευθυντή

Κύριε Χρυσικόπουλε,

Απαντώντας στην υπ’ αρ. πρωτ. 1756/29.05.2008 επιστολή σας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

1) Το καταστατικό του Συνεταρισμού μας δεν προβλέπει την αναβολή συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου μετά από αίτημα ενός μέλους του.

2) Η Ημερήσια Διάταξη για το Δ.Σ. της 5ης Ιουνίου 2008 εστάλη στα μέλη ακριβώς πριν από όσες μέρες έχουν αποσταλεί και οι αντίστοιχες για όλα τα προηγούμενα.

3) Από τη σύσταση του Συνεταιρισμού έχει συμφωνηθεί και τηρηθεί σχεδόν απαρεγκλίτως, κάθε πρώτη Πέμπτη εκάστου μηνός να γίνεται Δ.Σ.

Όπως αντιλαμβάνεστε εκ των ανωτέρω και επαρκής χρόνος ενημέρωσης υφίσταται αλλά και η υπηρεσία του Συνεταιρισμού είναι στη διάθεση του εκπροσώπου σας στο Δ.Σ. για οποιαδήποτε ενημέρωση της ζητηθεί.

Με εκτίμηση

Γιώργος Κυριακός
Γενικός Διευθυντής SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

Κοιν.: κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, Πρόεδρο SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
_______________________________________________________

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. Κυριακού

Προς κ. Κυριακό Γιώργο, Γενικό Διευθυντή Super League Hellas

Κοιν.

κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, Πρόεδρο Super League Hellas
ΠΑΕ Μέλη «Super League Hellas»
Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας

Κύριε,

Με έκπληξη διαπιστώνουμε από την επιστολή σας την προσπάθεια σας, επικαλούμενος αίολες «νομικές» ερμηνείες, να απορρίψετε μόνος εσείς το αίτημα μας για αναβολή της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της 05.06.2008.

Οφείλετε να γνωρίζετε ότι αναβολές συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου είναι πάντοτε κάτι που κρίνεται από τις επικρατούσες συνθήκες και ανάγκες και δεν χρειάζεται να προβλέπονται ειδικά σε κάποιο καταστατικό προκειμένου να μπορούν να λάβουν χώρα.

Το γεγονός λοιπόν ότι δεν προβλέπεται, δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται όπως επιχειρείτε να μας πείσετε.

Το γεγονός ότι από την αποστολή της πρόσκλησης μέχρι την ημέρα συνεδρίασης μπορεί να επαρκούσε για κάποιες προηγούμενες συνεδριάσεις δεν σημαίνει ότι επαρκεί και στη συγκεκριμένη.

Και τέλος, αφού ο ίδιος μας αναφέρετε ότι δέσμευση περί συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου κάθε πρώτη Πέμπτη εκάστου μηνός «σχεδόν» τηρήθηκε, που σημαίνει ότι όντως έγιναν αναβολές κατά το παρελθόν, μας είναι τελείως ακατανόητη η σπουδή σας να ακυρώσετε το αίτημα μας προτού καν λάβετε υπόψη σας και ερωτήσετε σχετικά, όπως οφείλετε, και τα υπόλοιπα μέλη του Συνεταιρισμού.

Σας καλούμε λοιπόν, όπως ανταποκρινόμενος στα καθήκοντα σας, και όχι εμμένοντας σε «τυπολατρίες», ενεργήσετε βάσει του αιτήματος μας το οποίο υποβάλαμε με πλήρη σεβασμό των διατάξεων του καταστατικού μας, της βούλησης των υπολοίπων μελών και λαμβάνοντας υπόψη το συμφέρον του Συνεταιρισμού.

Για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Ι. ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Γενικός Διευθυντής
_______________________________________________________

Πολύ στεναχωρημένος λοιπόν ο Τζίγκερ που λέτε... "Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί ο κ. Χρυσικόπουλος με τη Superleague δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο και το επίπεδο που και εσύ συνέβαλες να δημιουργήσουμε στον Συνεταιρισμό. Σωστά έπραξαν οι υπηρεσίες και απάντησαν με τον κ. Κυριακό στο αίτημα σας. Αν παρ’ όλα αυτά θέλετε να θέσετε θέμα αναβολής της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, μπορείτε να έρθετε στη συνεδρίαση και να το θέσετε εκεί", αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή του πρώην σωφέρ προς τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού. Στο κάτω-κάτω, τι ζήτησε το παιδί; Ζήτησε συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα, τώρα που ο Σωκράτης λείπει στην Αμερική. Τι δηλαδή, να'ρθει σε καμμιά συνεδρίαση και μετά όλοι αυτοί που ξεσπαθώνουν εναντίον του, να μη τολμούν να τον κοιτάξουν καν στα μάτια, όπως έχουν κάνει πλείστες φορές πρόεδροι, κανονικοί και... δοτοί; Τόσο παράλογο ήταν δηλαδή αυτό που ζήτησε ο καημένος ο Τζίγκερ;

Τι έχουμε, Γιαννάκη; Είχαμε καλομάθει στην "υπεράνω" στάση του Πετράκη που έκανε τα στραβά μάτια όσο εσύ αλώνιζες όλη τη χρονιά και η αντεπίθεση σε πειράζει; Δε πειράζει, φρόντισε να συνηθίσεις γιατί είμαστε στην αρχή... Άμα στεναχωριέσαι που σε κράζει ο νεόκοπος παραγοντικά Χρυσικόπουλος, τι θα κάνεις άμα αρχίσουν τα "κότες" και "πελάτες" ρε Γιαννάκη; Θα φωνάξεις το Βγενόπουλο να μας φοβερίσει με το τρομερό του σπαθί και τη στολή του ξιφομάχου;

Προσοχή, έρχεται ο... Χαϊλάντερ

Είπα ξιφομάχος και να'τος... Στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ανδρέας Βγενόπουλος, για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τα πλέϊ οφ του μπάσκετ. Ο επίδοξος "χαλίφης στη θέση του χαλίφη" του Παναθηναϊκού άνοιξε κουβεντούλα με οπαδούς του Παναθηναϊκού : "Όλα θα πάνε καλά" είπε ο Βγενόπουλος. Οι - καλομαθημένοι απ'τα όργια που γίνονται στα παρκέ του μπάσκετ απ'τη μασονία - οπαδοί τον ρώτησαν στη συνέχεια τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός για να προασπίσει τα συμφέροντα του τη νέα σεζόν. Τότε, ο Βγενό φέρεται να είπε : "Δε ξέρω τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν ο Γκαγκάτσης είναι έξυπνος, θα πρέπει να παραιτηθεί πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα", για να γνωρίσει την αποθέωση απ'τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Δηλαδή ρε Βγενό αν δε παραιτηθεί πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τι θα κάνεις; Θα βγάλεις απ'το μπαούλο τη στολή της ξιφασκίας και θα πας να τον απειλήσεις με το ξίφος; Ή μήπως θα του κάνεις κι αυτού... αγωγή;

Α, και που'σαι Χαϊλάντερ : Πολύ μεγάλη κίνηση να βάλετε διευθυντή ποδοσφαίρου τον καθυστερημένο Κώστα Αντωνίου. Τεράστια κίνηση που αναμφισβήτητα θα προσφέρει γέλιο μέσα στη σεζόν. Α, και κάτι άλλο : Αυτός ο "σκάουτερ υπεύθυνος για τη Λατινική Αμερική", ο Χουάν Ραμόν Ρότσα Μπουμπλής, απ'το σκάουτινγκ που έκανε στην Αργεντινή ως τώρα έχει βρεί το Ρικέλμε; Έχει μάτι ρε αυτός, μη τον αφήσετε να σας φύγει...

Πολύ θα γελάσουμε με εσάς φέτος, ειδικά όταν αρχίσουν τα παρατράγουδα μεταξύ σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: