10 Απρ 2008

Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν...

Αυτή η ομάδα ηρεμία δε θα βρεί... Μετά τον Παρασκευά Άντζα, το επόμενο θύμα της... νόσου των θλάσεων είναι ο Μίρνες Σίσιτς! Ο Σλοβένος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις (μαγνητική τομογραφία), ενώ αποχώρησαν απ'την προπόνηση και οι Στολτίδης, Κοβάτσεβιτς, Νικοπολίδης!

Ο Ιεροκλής Στολτίδης αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενός έντονου σπασμού που ένιωσε στην δεξιά γαστροκνημία, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί σήμερα, ενώ ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς επιθετικός δε συνέχισε την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο και ακολούθησε επίσης πρόγραμμα θεραπείας. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς - ο διεθνής τερματοφύλακας ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στην συνέχεια έκανε κι αυτός θεραπεία.

Το μόνο ευχάριστο ήταν οτι ο Λομάνα Λούα Λούα μπήκε εχτές στην προπόνηση, ενώ συμμετείχε και στο διπλό, δηλώνοντας "παρών" για τη μάχη της Ξάνθης, ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, αφού οι εκτιμήσεις ήταν οτι θα χάσει όλη τη σεζόν!

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Χ. Γεωργιάδης, γνωστός και ως "ΓκουΧου" (ή "Karate Kid" για τους Αρειανούς), ανακοίνωσε πως σταματάει το ποδόσφαιρο και πως το ματς με την ΑΕΚ θα είναι το κύκνειο άσμα του : "Με την επιστροφή μου πέρυσι στον ΠΑΟΚ εκπληρώθηκε ένας από τους προσωπικούς μου στόχους. Τώρα θεωρώ ότι ήρθε για μένα η στιγμή να αγωνιστώ για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αποφάσισα ότι η ιδανική στιγμή είναι ο τελευταίος φετινός αγώνας της ομάδας στην Τούμπα εναντίον της ΑΕΚ. Στην καριέρα μου δεν φόρεσα μόνο τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά μόνο μ’ αυτόν το σύλλογο συνδέθηκα τόσο. Δεν αισθάνομαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είμαι πρώτα φίλαθλος της ομάδας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του στο πρόσωπό μου στις όμορφες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Τέλος, ευχαριστώ τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του, που έχουν διαμορφώσει ένα καινούργιο σκηνικό για τον ΠΑΟΚ, για τον οποίον είμαι βέβαιος ότι θα πάει πολύ καλύτερα από του χρόνου. Σ’ αυτή την προσπάθεια θα είμαι συμπαραστάτης. Προσκαλώ όλο τον κόσμο στο γήπεδο, για να τους αποχαιρετήσω και ελπίζω να πανηγυρίσουμε μαζί την τελευταία μου νίκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ".

Έτσι, το... "διπλό" της ΑΕΚ θα γιορταστεί με... μεγαλοπρέπεια στην Τούμπα, λέμε εμείς. Άλλωστε το κλίμα στη Θεσσαλονίκη, όπως μεταφέρεται απ'τα τοπικά ραδιόφωνα, είναι αυτό ακριβώς : "Να πάμε να τιμήσουμε το Γεωργιάδη και μετά για καφεδάκι στην παραλία". Έτσι αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι, δίνοντας κάθε δικαίωμα στον Κωστένογλου να... αποκτά τουπέ και να δηλώνει : "Θέλω να μείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Την Κυριακή να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας και να σκεφτόμαστε μόνο το δικό μας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι με δύο νίκες εμείς θα είμαστε αυτοί που θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Λίγο πιό βόρεια, ο Κεχαγιάς ετοιμάζει την ομάδα του για τον υπέρ των πάντων αγώνα. Αυτά να τα βλέπουν οι παίκτες του Ολυμπιακού και να μπούν στο γήπεδο με το σκεπτικό "θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι".

Νίκη στην Ξάνθη = μισός τίτλος και αν οι παίκτες της ομάδας μας αποδώσουν έστω στο 40% των δυνατοτήτων τους, κανένας Κεχαγιάς και καμμιά Ξάνθη δε μπορεί να τους σταματήσει.

Προσωπική επιθυμία : Να μην ξεκινήσει εννοείται ο κολλητός του Ριβάλντο στη βασική εντεκάδα. Καλημέρα, Ζούλιο...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μωρε θα ξεκινησει...

Ανώνυμος είπε...

Tελικα επεσα εξω :P