30 Ιαν 2008

Αν ήταν το βιολί, πουλί...

Οργή "Τζίγκερ" για τη διαιτησία λένε τα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας σήμερα... Έξαλλος - λέει - με τη διαιτησία, αλλά και με το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε μία παραπομπή διαιτητή από τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής, παρά το γεγονός πως υπήρξαν πολλά και σοβαρά λάθη, είναι ο Γιάννης "Τζίγκερ" Βαρδινογιάννης. Για πολλοστή φορά, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολές προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Ψυχομάνη και στον εκπρόσωπο της Λίγκας στην ΚΕΔ, Γιώργο Μπίκα.

Στον πρώτο επισήμανε ότι έχει την προσωπική ευθύνη για τη διαιτησία στο πρωτάθλημα τονίζοντάς του ότι "οφείλετε με κάθε τρόπο να προστατεύσετε το κύρος του πρωταθλήματος, της ομοσπονδίας και το δικό σας". Προς τον Γιώργο Μπίκα αποφάσισε να στείλει τελεσίγραφο: "Έχετε την ευθύνη για τους παρατηρητές. Σας δείξαμε εμπιστοσύνη, αλλά αρκετοί παρατηρητές εξακολουθούν να προκαλούν με τις βαθμολογίες τους και τις μη παραπομπές. Θα πρέπει να επιληφθείτε άμεσα της κατάστασης με πράξεις. Αλλιώς, θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι δεν υλοποιείτε το έργο για το οποίο έχετε οριστεί στην ΚΕΔ", ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Τζίγκερ» στην επιστολή, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι, εάν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, ο Γιώργος Μπίκας θα αποτελέσει παρελθόν από το εν λόγω πόστο και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θα άρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Είναι αυτό που λένε "φωνάζει ο κλέφτης"... Κοίτα ποιός μιλάει : Ο αποτυχημένος οδηγός του ράλι Ακρόπολις. Για να δούμε λίγο τι έκανε ο πρόεδρος της Super League απ'την αρχή της σεζόν :

Τα πεπραγμένα "Τζίγκερ"
1) Η αρχή έγινε με το "ξήλωμα" του Μποροβήλου απ'τη διοίκηση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

2) Στη συνέχεια, είχαμε τη διανομή του εγγράφου με αριθμό πρωτοκόλλου 4145 προς τον γενικό διευθυντή (Γιώργο Κυριακό), τον εκτελεστικό διευθυντή (Πατρίκ Κομνηνό) και όλους τους υπαλλήλους του συνεταιρισμού με θέμα "Συνεδριάσεις πειθαρχικής επιτροπής". Τι έλεγε η επιστολή; "Εν όψει της έναρξης της νέας περιόδου, σας υπενθυμίζω ότι για προφανείς λόγους απαγορεύεται η παρουσία σας στην ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής. Το Γραφείο Τύπου θα ενημερώνεται από τη γραμματεία της Επιτροπής, μετά το πέρας της διάσκεψης των δικαστών για τις αποφάσεις που εκδόθηκαν. Σας εφιστώ την προσοχή στην πιστή τήρηση των ανωτέρω". Η εντολή Τζίγγερ λοιπόν ήταν "να μην πηγαίνει κανείς στους δικαστές για προφανείς λόγους", τους οποίους προφανώς ο ίδιος δε τους λαμβάνει υπόψη.

3) Η συνέχεια ήρθε με τον ορισμό του Μπίκα (γνωστό για το αποτυχημένο του πέρασμα απ'τον προεδρικό θώκο στο παρελθόν) αλλά και την καρατόμηση των διαιτητών Μπριάκου, Τσαχειλίδη οι οποίοι ήταν στις πρώτες 10 θέσεις (στους 26) στην αξιολόγηση των διαιτητών.

4) Μετά ήρθαν τα κρυφά ραντεβουδάκια με τη διοίκηση της ΕΠΟ, της ΕΠΑΕ και με τον (καθ'όλα αποτυχημένο) πρώην υφυπουργό Αθλητισμού, Γ.Ορφανό.

5) Στις 24/09/2007 εξέφρασε τον... προβληματισμό του για την αθώωση του Παρασκευά Άντζα : "Είναι κάτι που πρέπει να μας βάλει όλους σε σκέψεις. Άλλωστε, εμείς ορίζουμε τους δικαστές. Το θέμα θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας. Πρέπει να είμαστε συνεπείς και σοβαροί στις αποφάσεις που παίρνουμε". Τρείς ημέρες μετά, η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής, κάλεσε σε απολογία τον Λομάνα Λούα Λούα για την κίνησή του να πηδήξει πάνω από το σημαιάκι του κόρνερ πανηγυρίζοντας για ένα γκολ κατά του ΟΦΗ ! Τα γατόνια της πειθαρχικής θεώρησαν την κίνηση ως "... άσεμνη συμπεριφορά και απρεπής χειρονομία κατά της αντίπαλης ομάδας", όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο. Συγκεκριμένα το κατηγορητήριο λέει : "Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον ποδοσφαιριστή Lua Lua για την συμπεριφορά του τελευταίου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΟΦΗ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 6, 10, 26 και 30 του Π.Κ. της ΕΠΟ". Μια μεγαλοπρεπής κίνηση της πειθαρχικής επιτροπής που αποδεικνύει τη δουλοπρέπεια της στις προσταγές του... Άνταμ Κάρινγκτον.

5) Στις 04/12/2007 δεν έχασε την ευκαιρία να πεί τον... πόνο του : "Είναι σοβαρό θέμα και το γνωρίζουμε όλοι. Η διαιτησία υπολείπεται αρκετά σε ποιότητα στην Ελλάδα. Οι λόγοι είναι πολλοί και το θέμα δεν μπορεί να λυθεί από τη μία μέρα στην άλλη. Περιμένουμε βήματα προς νέα κατεύθυνση. Εχουμε δει ακραία διαιτητικά λάθη, τα οποία δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σε αυτό το επίπεδο του ποδοσφαίρου. Να λάβει άμεσα μέτρα η ΚΕΔ. Εμείς συζητήσαμε τη δημιουργία Εθνικής Σχολής Διαιτησίας". Αναφορικά με τις βαθμολογίες των διαιτητών, είπε: "Ικανοποιημένοι θα είμαστε όταν θα έχουμε την τέλεια διαιτησία. Δεν μπορούμε να βλέπουμε παρατηρητές να κάνουν λάθη. Το θέμα των παρατηρητών ακουμπάει αρκετά και τη Σούπερ Λίγκα. Συζητήσαμε για τη συνεργασία του κ. Μπίκα με τον κ. Ψυχομάνη. Οι παρατηρητές οφείλουν και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τη δουλειά τους και να βλέπουν αυτά που βλέπουν οι υπόλοιποι Ελληνες". Α, όλως τυχαίως, ο Τζίγκερ που εφάρμοζε το "Speak no evil, Hear no evil, See no evil", διάλεξε να... τοποθετηθεί για το θέμα μετά την εντός έδρας γκέλα της ομάδας του με την Ξάνθη (0-0) και το γεγονός πως ο διαιτητής Κασναφέρης βαθμολογήθηκε με 7,5 (άρα και δε παραπεμπόταν). Τα λόγια του Τζίγκερ δεν είναι "στον αέρα". Έχουν... αποδέκτες που ακούν και στέλνουν ΑΜΕΣΑ το... φιρμάνι : 5/12/2007 - "Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι με απόφασή της τέθηκαν στη διάθεση της επιτροπής ο διαιτητής και ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα Παναθηναϊκός - SKODA Ξάνθη, Γ.Κασναφέρης και Ε.Γιανναδάκης, αντίστοιχα".

Αδικείται η Πανάθα ! ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΚΑ !

Για να δούμε και πόσο αδικείται ο δύσμοιρος Παναθηναϊκός φέτος...

29/09/2007 : Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι δεν προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις και ο ΠΑΟΚ δε δυσκολεύεται να κρατήσει το 0-0. Στο 30', ο Λουκάς Βύντρα κατεβάζει τη μπαλα με το... χέρι μέσα στη μικρή περιοχή του Παναθηναϊκού, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζητούν πέναλτι αλλά ο διαιτητής είπε "παίζετε"... Σα να μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά αργότερα, ο Σεμπαστιάν Ρομέρο μπαίνει στην περιοχή του ΠΑΟΚ, κουτρουβαλιάζεται μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε... πέναλτι. 1-0 για τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ εκεί παρέδωσε το πνεύμα.

28/10/2007 : Ο διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης απέβαλλε μόλις στο 10' τον Ανατολάκη για τράβηγμα της φανέλας στο Σαλπιγγίδη, ο οποίος δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ, ενώ δεν έδωσε ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ σε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ανατροπή του Τρέχο απ'τον Τζιόλη. Ακόμα κι έτσι, η ομάδα του Όγιος στάθηκε πολύ καλά και ειδικά στο 2ο ημίχρονο ήταν πιο απειλητική : Στο 55' είχαν δοκάρι με τον Κορακάκη και έχασαν τρεις ΚΛΑΣΙΚΕΣ ευκαιρίες για γκολ με τους Σίριο (63') και Κουτσοσπύρο (81' και 82'), αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να καταφέρουν κάτι καλό, με την ήττα να είναι φυσιολογική εξέλιξη.

04/11/2007 : Ο Παναθηναϊκός ναι μεν πέρασε πολύ άνετα απ'τη Λιβαδειά καθώς απέναντι του βρήκε έναν εξαιρετικά αδύναμο Λεβαδειακό, αλλά "κέρδισε" και την 4η (!) αποβολή αντιπάλου στα επτά μόλις πρώτα παιχνίδια ! Μετά τον Άντζα (Ολυμπιακός), τον Ανυφαντάκη (Εργοτέλης) και τον Ανατολάκη (Ατρόμητος), ήρθε σήμερα και η σειρά του Σίντζιλορντς. Πέρα για πέρα άδικη η αποβολή, καθώς ο Γερμανός πήρε καθαρότατα τη μπάλα και σε καμμία περίπτωση δεν ανέτρεψε το Σαλπιγγίδη.

11/11/2007 : Ο Παναθηναϊκός προηγείται της ΑΕΚ με 2-1 στη Λεωφόρο. Ο Ντάμε Εντόϊ κάνει μια επικίνδυνη προβολή στον Τραϊανό Δέλλα στη διεκδίκηση της μπάλας και ο Δέλλας τον πλησιάζει και του ζητάει το λόγο. Ο Εντόϊ πέφτει κάτω σαν... κεραυνοβολημένος και κυλιέται στο έδαφος σφαδάζοντας, ο Δέλλας αποβάλλεται και ο Παναθηναϊκός κερδίζει την 5η αποβολή αντιπάλου του. Η ΑΕΚ καταγγέλει την ΕΡΤ (ΝΕΤ) για απόκρυψη της επίμαχης φάσης του "χτυπήματος" στον Εντόϊ απ'το Δέλλα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το αφήνει ασχολίαστο, η δε ΝΕΤ σιωπά.

25/11/2007 : Ο Παναθηναϊκός με διθυραμβικά σχόλια να συνοδεύουν αυτόν και τον προπονητή του ( κάποιοι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι έσπευσαν να υποστηρίξουν οτι ο Πεσέϊρο είναι "ο μόνος τεχνικός που ξέρει να εφαρμόζει σωστά το rotation" ) πήγε στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Μόλις στο 13ο λεπτό, σημειώθηκε η... ομορφιά του ποδοσφαίρου (που'χε πεί και ο αλήστου μνήμης Μελισσανίδης), καθώς ο Τζιόλης απο πεντακάθαρη θέση οφσάϊντ σκοράρει, ο βοηθός (κάνει πως) δε βλέπει την οφθαλμοφανέστατη παράβαση και ο Παναθηναϊκός προηγείται με 0-1. Κάπου εκεί η πράσινη... αρμάδα και το νέος... Μουρίνιο τα είδαν όλα, καθώς η Λάρισα στο 48ο λεπτό βρέθηκε να προηγείται με 2-1 και συνέχιζε να πιέζει τον Παναθηναϊκό που κρατούσε το σκορ σε ανθρώπινα επίπεδα χάρη στον γκολκίπερ του, Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός όλα έδειχναν οτι θα'φευγε με κομμένα τα φτερά απ'τον Θεσσαλικό κάμπο, αλλά τότε επενέβη ο - πρώην "πράσινος" - τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Στέφανος Κοτσόλης, για να μας θυμίσει την... ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ο Μαρσέλο Μάτος εκτελεί φάουλ απ'ευθείας απ'τη γραμμή του... πλαγίου άουτ και ο Κοτσόλης δείχνει να παρακολουθεί την πορεία της. Μέχρι εκεί όμως, καθώς ο Κοτσόλης συνέχισε να... παρακολουθεί τη μπάλα, σα τις αγελάδες που βλέπουν τα τρένα να περνούν, εως ότου βεβαιώθηκε οτι αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο.

09/12/2007 : Ηρακλής-Παναθηναϊκός στο Καυταντζόγλειο. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με αυτογκόλ του Τάσου Κατσιαμπή και στο 2ο ημίχρονο ο Ηρακλής τον έκλεισε στο μισό γήπεδο. Εκεί όμως, ανέλαβε δράση ο διαιτητής Παμπορίδης : Στο 56' αντί να δείξει τη 2η κίτρινη στον Σέριτς και να τον αποβάλλει, χρέωσε την κάρτα στον... Καραγκούνη! 5 λεπτά αργότερα, χαρίστηκε στον Καραγκούνη που έκανε φάουλ με τάκλιν απο πίσω στον Γκαρσία! Η χαριστική βολή ήρθε στο 68', όταν ακυρώθηκε γκολ του Ηρακλή από κεφαλιά του Μαλαγκένιο, επειδή υποδείχθηκε οφσάϊντ ο Νικολόπουλος, ως... συμμετέχων στη φάση. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε χάρη στο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από καθαρή θέση οφσάϊντ.

30/12/2007 : Νέο μεγάλο γλέντι έγινε στη Θεσσαλονίκη, όπου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο βοηθός διαιτητής Μπιτσίδης σήκωνε τη σημαία μόλις έβλεπε... κίτρινο. Ο επόπτης του Κάκου (που δεν πήρε ΚΑΜΜΙΑ φάση επάνω του) σταμάτησε τουλάχιστον 3 φορές με ανύπαρκτα οφσάϊντ τον Σέρχιο Κόκε, ενώ ο Κάκος δεν έδωσε καμμία αμφισβητούμενη φάση σε όλο το πρώτο ημίχρονο υπέρ του Άρη ! Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πολύ αλλά με τη συνδρομή του πολύ καλού Αρκάντιους Μάλαρτζ πήρε τη νίκη με 0-1 επί του Άρη.

06/01/2008 : Ο Παναθηναϊκός είχε μαζέψει τη σάρα και τη μάρα : Παλιούς παίκτες, παράγοντες, οπαδούς, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες και πέτυχε να γεμίσει τη Λεωφόρο για τα προεόρτια των 100 χρόνων απ'την ίδρυση του συλλόγου απ'τον οποίο δημιουργήθηκε ο Παναθηναϊκός 20 χρόνια αργότερα. Μέχρι και τον επονομαζόμενο και "πράσινο βρυκόλακα" επιστράτευσαν, τον αλησμόνητο "Καπετάνιο" Γιώργο Βαρδινογιάννη (τον άνθρωπο που είχε κάνει το σύνθημα "Βαρδινογιάννη Πουσταρά, Βάλε στον Κώλο τα Λεφτά" να τραγουδιέται σε γήπεδα, εργασιακούς χώρους, ακόμα και σε σχολεία ! ) για να παρουσιάσουν τη νέα "εορταστική" φανέλα της ομάδας και να γιορτάσουν παρέα με τον - θεωρητικά - αδύναμο Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η Καλαμαριά όμως, ακολουθώντας την συνταγή της Ξάνθης, μπήκε ταμπουρωμένη στη Λεωφόρο και μέχρι και τις καθυστερήσεις του αγώνα έφερνε τον Παναθηναϊκό προ του φάσματος της νέας εντός έδρας γκέλας. Ώσπου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο μετρ της κωλοτούμπας, χαμένος κρίκος της ανθρώπινης βιολογίας, Γιώργος Καραγκούνης, πήρε τη μπάλα, πήγε και... έπεσε πάνω στον Μπρίτο και ο διαιτητοϋιός Γερμανάκος έδωσε το πέναλτι. Ο Σαλπιγγίδης έκανε το 1-0 και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...

13/01/2008 : Ένας νωθρός Ολυμπιακός, χωρίς πάθος, χωρίς μια σωστή μεταβίβαση στη μεσαία γραμμή, χωρίς μαχητικότητα, έχασε τη μάχη του κέντρου και επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει πλειάδα ευκαιριών τις οποίες δεν εκμεταλλεύθηκε. Ακόμα κι έτσι όμως, ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε τη βοήθεια του διαιτητή και των πλαϊνών για να καταφέρει να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός ενάντια στο χειρότερο φετινό Ολυμπιακό, με τον Καλόπουλο και το Σαραϊδάρη (ειδικά) να κάνουν πλάκα στον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη με την ανοχή της διοίκησης (;), κι όμως... και ΠΑΛΙ δε κατάφεραν να κερδίσουν, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν χάσει ! Το μεγάλο ρεπερτόριο του Καλόπουλου συμπεριλαμβάνει :

* Την κατακύρωση του ΑΚΥΡΟΥ γκολ του Παναθηναϊκού απ'τον Ντάμε Εντόϊ, αφού στο γύρισμα της μπάλας απ'το Σαλπιγγίδη η μπάλα είχε περάσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη γραμμή του άουτ.

* Τον καταλογισμό ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ πέναλτι στον Παρασκευά Άντζα, που έπεφτε για τάκλιν, η μπάλα πέρασε ΚΑΤΩ απ'το σώμα του και ακούμπησε στο χέρι του παίκτη που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ με τη μπάλα, σε μια φάση που το βιβλίο των κανονισμών διαιτησίας έχει ως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ.

* Σε όμοια φάση, σε σέντρα του Σίσιτς από αριστερά, ο Ίβανσιτς σηκώνεται με ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΟ το χέρι, αλλά ο "ευαίσθητος" στη φάση του Άντζα, Καλόπουλος, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Μάνι μάνι, σε σύνολο 18 αγωνιστικών, βλέπουμε οτι ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε την ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ βοήθεια του... κοινού στα μισά παιχνίδια για να μη χάσει ! Ε, τόση αδικία, ρε Τζίγκερ, δεν αντέχεται... Έχεις δίκιο να ξεσπάς.

Πέρα απ'την πλάκα : Ο Τζίγκερ με τις ενεργειες του εξευτελίζει τη θέση του προέδρου της αλλά και τον ίδιο το θεσμό της Super League, που υποτίθεται θα "εξυγίαινε το ποδόσφαιρο". Απο τις μυστικές συναντήσεις του καλοκαιριού με τον Ψυχομάνη, τις εμμονές για παραπομπή των Άντζα - Λούα Λούα, την καρατόμηση των Τεροβίτσα - Κασναφέρη και εσχάτως Τσίκινη (ειδικά οι Τεροβίτσας - Τσίκινης είναι οι πρώτοι διαιτητές εδώ και πάρα πολλά χρόνια που τερμάτισαν την καριέρα τους εν μέσω αγωνιστικής περιόδου), μέχρι τις "επιστολές διαμαρτυρίας" και τις δηλώσεις του για τη διαιτησία. Μα επιτέλους, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ;

Εντάξει, κατανοούμε πως... τσούζει λίγο ο πωπός του τόσο απ'την τεσσάρα του Κυπέλλου (και το κράξιμο που επέφερε απ'τους οπαδούς του ΠΑΟ) όσο και απ'την Π.Ε.Κ. του "χούλιγκαν" Βγενόπουλου (με τα στρουμφάκια-Γιαννακόπουλους να σιγοντάρουν), αλλά αν είναι να "επιπλήττει" τους διαιτητές κάθε τρείς και λίγο απ'τη θέση του ως προέδρου της Super League, καλύτερα να παραιτηθεί για να το κάνει με την... ησυχία του, ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Προς METROSPORT
Το κόμπλεξ της συγκεκριμένης εφημερίδας ως προς τον Ολυμπιακό είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων. Η απόδειξη είναι το χθεσινό πρωτοσέλιδο (το οποίο αναπαράγουν τα "κιτρινοπράσινα" έντυπα σήμερα).

Προς τους μαλάκες της MetroSport (γιατί πρόκειται για όντως τεράστιους μαλάκες) :

1) Ο Παναθηναϊκός πέρασε απ'το Καυταντζόγλειο με γκολ-οφσάϊντ του Σαλπιγγίδη και ακυρωμένο γκολ του Μαλαγκένιο... αλλά δεν είπατε κουβέντα.
2) Ο Παναθηναϊκός πέρασε απ'το Χαριλάου με σόου Κάκου - Μπιτσίδη, αλλά δε βγήκατε πάλι σα καλές γκέϊσες που είστε να πείτε τίποτα.
3) Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός πάλι πέρασε απ'την Τούμπα εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας και πήρε μια φιλική νίκη, στα πλαίσια της μεταγραφής Χριστοδουλόπουλου το καλοκαίρι, αλλά και πάλι δε μιλήσατε, ως γνήσιες κότες και υποτακτικοί του Βαρδινογιάννη που είστε.

Ο "Ολυμπιακός" Μαζαράκος, έπνιξε πέναλτι όπως αυτό του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Κοβάτσεβιτς και σταμάτησε τη φάση - γκολ με το "φάουλ" που ανακαλύφθηκε στο Χαλκιά, στη φάση με τον Τοροσίδη. "Εσφαγιάσθη" ο Άρης, ντροπή και αίσχος. Αλήθεια, δεν είδα κανένα πρωτοσέλιδο με το τι ομάδα ήταν ο διαιτητής του αγώνα ΟΦΗ-Άρη (αλήθεια, τι... σύμπτωση που ο Άρης πήρε διπλό στο Ηράκλειο, αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα απ'τον Παναθηναϊκό, δε νομίζετε;)...

Και για να'χουμε καλό ρώτημα... Ο Κάκος, ο Ψυχομάνης, ο Μπίκας, τι ομάδα είναι;

Προς Διοίκηση ΠΑΕ Ολυμπιακός
Είμαστε περίεργοι να δούμε ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα βγείτε να υπερασπιστείτε την ομάδα που βάλλεται απ'όλες τις μεριές. Να βγεί να πεί κάποιος μια κουβέντα, βρε αδελφέ. Εδώ οι ΑΕΚ - ΠΑΟ πάνε καροτσάκι όλη τη σεζόν απ'τη διαιτησία και μετά το πέναλτι του Μαζαράκου λένε για σπρώξιμο του... Ολυμπιακού ! ΕΛΕΟΣ δηλαδή... είναι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός : "Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι"...

Προς τεχνικό τιμ & ποδοσφαιριστές
Με τις μαλακίες σας και τις υποτονικές εμφανίσεις στον Ελληνικό χώρο δίνετε περιθώρια να σας αμφισβητούν οι πεθαμένοι. Σοβαρευτείτε και καθαρίστε το νταμπλ στην Ελλάδα, έτσι απλά...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EΥΓΕ ΕΔΩΣΕΣ ΡΕΣΙΤΑΛ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ,ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ,ΟΥΣΙΩΔΗΣ, ΜΕ ΕΥΣΤΟΧΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΚΕΝΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΟΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΓΑΥΡΟΥ. ΕΥΓΕ AGAIN

Ανώνυμος είπε...

valane afton poy ta exei kanei skata sto magazi tou na dioikisei oli tin alusida. Ton poulo kai grigora o tzigkerakos.